Sancaktepe Kas-Der, Esnafla buluştu

Sancaktepe Kas-Der, Esnafla buluştu

YEREL 29.11.2018 04:42:08 677
Sancaktepe Kas-Der, Esnafla buluştu
SANCAKTEPE - Sancaktepe ilçesinin en aktif derneklerinden biri olan Sancaktepe Kas-Der Şubesi, dernek merkezinde Esnafla Buluşma Kahvaltısı düzenledi. Sancaktepe ilçesinde yaşayan Kastamonulu esnafların katıldığı kahvaltı samimi bir havada gerçekleşti.
Kas-Der Sancaktepe Şubesinin düzenlediği kahvaltıya, Kas- Der Sancaktepe Şube Başkanı Rahmi Demir, Av. Ercan Kader, Kas-Der Sancaktepe Şubesi Yöneticileri, Sancaktepe Şehit Prof.Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Yarbay Nurettin Yiyit, Sancaktepe Belediye Basın Müdürü Şenol Çelik, Kas-Der Genel Başkan Vekili  Orçun Şekercioğlu, Kas- Der Yönetim kurulu Üyeleri Ekrem Uygun ve Şerafettin Ortaç, Hilal Mahalle Muhtarı Şaban Özel, AK Parti Sancaktepe İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Nurullah Aktaş, Ali Çınar ve Aydın Mızrak,  Kemal Türkler Mahalle Muhtar Adayı Mustafa Yıldırım, Mevlana Mahalle Muhtar Adayı İmren Güçükşerbetci, Osmangazi Mahallesi Muhtar adayı Harun Dağ, CHP Sancaktepe Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Nazım Özkan ve Kastamonulu esnaflar katıldı.
Kastamonulu Sanatçı İbrahim El?in okuduğu ; ?Türkiye?min temel taşı, Bulunmaz Eşi Gardaşı, İnsanlığın can Yoldaşı, Memleketim Kastamonu, Tarih yazar coğrafyası, Efendiler tek ağası, şerife Bacı hatırası, Memleketim Kastamonu ? şiiri kahvaltıya katılan Kastamonulular tarafından beğeni ile karşılandı ve uzun bir süre alkışlandı. Kas-Der Sancaktepe eski Şube Başkanı ve Kas- Der Eski Genel Başkan Yardımcısı İrfan Öztürk?de okuduğu şiir ile bol alkış olan kişi oldu.
Kastamonuların bir araya geldiği kahvaltıda güncel konularla birlikte, kaynaşma ve tanışma kahvaltının ana konusu oldu. Daha sık bir araya gelmek için sözleşen Kastamonulular Kahvaltıyı düzenleyen Kas-Der Sancaktepe Şube yöneticilerine teşekkür ettiler. Topluca çekilen hatıra fotoğrafının ardından kahvaltı sona erdi.
Haber ve Fotoğraf Tevfik Erk / İstanbul
  • BIST 100

    10933,50%5,41
  • DOLAR

    41,29% -0,16
  • EURO

    48,60% 0,05
  • GRAM ALTIN

    4844,75% -0,01
  • Ç. ALTIN

    7877,36% -0,17

HABERLER

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği 'Mesleğimizi Güçlendirecek Yeni Adımlar Atıyoruz'

Yemek Yerken Suçlu Hissetmek: Görünmeyen Tehdit

Beslenme Çantasında Sağlık İçin Doğru Seçimler

Aşırı ödev ve yüksek beklentiler çocukta kaygı yaratabilir!

Kayısı çekirdeği hem şifa hem zehir olabilir!

Tarım ve gıda ihracatında sürdürülebilirlik ve rekabet gücü tartışıldı

Batıl inançların aşırılığı ruh sağlığını olumsuz etkiliyor!

4. SERÇEŞME HÜNKAR HACI BEKTAŞ VELİ FESTİVALİ BAŞLADI

A MİLLİ BASKETBOL TAKIMIMIZIN TARİHİ MÜCADELESİ ÜSKÜDAR’DA KURULACAK DEV EKRANDA YAYINLANACAK

Gazeteci Tahsin Erkin Erk ve Berna Akkaya Dünyaevine Girdi

Sancaktepe’de 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı Hazırlığı

Göz sağlığını tehdit eden görünmez tehlike obezite

Aşırı sıcaklar milyonlarca vatandaşı serinlik arayışına yöneltti

Rekor sıcaklıklara karşı iç mekân serinliğini korumanın ilk adımı nitelikli ısı yalıtımı

Şile Karabeyli Köyü’nde Taş Ocağına Karşı Hukuki Mücadele Başlatıldı !

Salı 24.4 ° / 20.1 °
Çarşamba 25.8 ° / 18 °
Perşembe 21.8 ° / 17.2 °