Sancaktepe ilçesinin yeni okulu göz kamaştırıyor

Sancaktepe ilçesinin yeni okulu göz kamaştırıyor

YEREL 15.12.2018 10:07:07 2560
Sancaktepe ilçesinin yeni okulu göz kamaştırıyor
SANCAKTEPE - 2018-2019 Eğitim Öğretim yılına yetiştirilen ilçenin yeni okulu  Sancaktepe Belediyesi tarafından yaptırıldı. Sancaktepe Şehit Ömer Halisdemir İlk ve Ortaokulu  mimarisi ve kullanışlı alanlarıyla ilçede göz kamaştıran okul haline geliyor.
Okul Müdürü Ertuğ Kıyasoğlu, Müdür Yardımcıları Ali Alçiçek ve Murat Çelik okulun ilçe genelinde gözde bir okul haline gelmesi için yoğun çaba harcıyorlar.
Sancaktepe ilçesinin Hilal Mahallesinde bulunan okulun 80 dersliği bulunuyor. Sınıfları ise 20 ile 25 kişilik. Okul yeni olmasına rağmen ilgi görmesi sonucu bu yıl 610 öğrenci eğitim öğretim görüyor. Okulda 26 öğretmen görev yapıyor.
Okul Müdürü Ertuğ Kıyasoğlu ? Böyle güzel ve kullanışlı bir okulda görev yaptığımız için şanslıyız. İlçeye böyle bir okul kazandıran Sancaktepe Belediyesi ve Başkanı Sayın İsmail Erdem?e teşekkür ederiz. Okulumuz güvenli okul, Her alanda MEB Kriterlerine uygun. En önemlisi ise Başta Muhtarımız olmak üzere mahalleli okulumuza sahip çıkıyor. Bu sahip çıkma bizim idareciler olarak çok önemsediğimiz bir konu. Okulun konferans salonu bitme aşamasında.  Bittiği zaman kültür merkezi yerine okulumuzda etkinliklerimizi gerçekleştireceğiz. ? Diye konuştu.
Okul da dikkat çeken bir diğer ayrıntı ise tuvaletler, lüks bir işletmenin konforunu öğrencilere sunulması ise eğitime ve öğretime verilen önemin bir diğer göstergesi.
Okulun bir diğer özelliği ise Robotik Eğitimi ile Yabancı Dil Özel Dersliği olması. Okulda eğitim öğretim gören öğrenciler ferah sınıflarda rahat bir eğitim almanın mutluluğunu yaşarken, öğretmenler de  20-25 kişilik sınıflarda eğitim vermenin rahatlığını yaşıyor.
Tevfik Erk / İstanbul
  • BIST 100

    10275,75%0,46
  • DOLAR

    39,81% 0,10
  • EURO

    46,90% 0,33
  • GRAM ALTIN

    4274,45% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20

HABERLER

Engel tanımayan icat "Yol Arkadaşım"

UV filtresi olmayan gözlükler faydadan çok zarar getiriyor

Katlanıp açılan bir Ultra deneyimine hazır olun

Zayıflama Trendlerine Kanmayın

Matematik Alarm Veriyor: LGS ve YKS Hazırlığında Her 10 Talepten 7’si Matematik Özel Derse

Yandex Türkiye, Maps Uygulamasında Şehirlerdeki Simgesel Yapıları Artık 3 Boyutlu Gösteriyor

BURSA KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ’NDE COŞKU 28 HAZİRAN’DA BAŞLIYOR

Modern dijital radyografi, ağız ve diş sağlığında önemli bir yere sahip!

Türkiye’deki Yapay Zeka Girişimlerinin sayısı 8 yılda 17 katına çıktı

TOSFED Yetenekli Gençleri Arıyor

Sınav sabahı kahve ve enerji içeceğine dikkat!

Ressam Ömer Onay'ın 'Bilinç Akışı' sergisi AKM'de ziyarete açıldı

Sınav Yaklaşıyor: Kadir Has Üniversitesi'nden Adaylara Altın Değerinde Tavsiyeler

LÖSEV ANTALYA YENİ OFİSİYLE UMUT OLMAYA DEVAM EDİYOR

Arhavililer İstanbul’da Horonla Yazı Karşıladı

Pazartesi 32.6 ° / 22.1 °
Salı 32 ° / 21.7 °
Çarşamba 34.3 ° / 23 °