?Sağlık İçin Hepimiz İçin? Sloganı ile Sancaktepe ?de Denetimler Devam Ediyor

?Sağlık İçin Hepimiz İçin? Sloganı ile Sancaktepe ?de Denetimler Devam Ediyor

YEREL 21.08.2020 01:51:49 462
?Sağlık İçin Hepimiz İçin? Sloganı ile Sancaktepe ?de Denetimler Devam Ediyor
İçişleri Bakanlığının talimatıyla tüm Türkiye`de "Sağlık İçin Hepimiz İçin" sloganıyla koronavirüs tedbirleri kapsamında yapılan denetimler, Sancaktepe ?de de eş zamanlı olarak gerçekleştirildi.
Sancaktepe Kaymakamlığı tarafından oluşturulan ekiplerce devam eden denetimlerde; alışveriş merkezleri, pazar yerleri, sosyete pazarları, lokanta, kafe, restoran, kahvehane, kıraathane, çay bahçesi, düğün ve nikâh yapılan yerler, berber/kuaför/güzellik merkezleri, internet kafe/salon ve elektronik oyun yerleri, şehir içi ve şehirlerarası toplu ulaşım araçları, ticari taksiler, taksi durakları, park/piknik alanları, bilumum yaşam alanlarını denetliyor.
19 Ağustos Çarşamba günü yapılan denetimlere; Sancaktepe Kaymakam Vekili Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Ayyıldız, Zabıta Müdürü Şahin İnce, İlçe Emniyet ve İlçe Sağlık ekipleri ile görevliler katıldı.
Denetimlerde Maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulmasının insan ve toplum sağlığı için önemine dikkat çeken Sancaktepe Kaymakam Vekili Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş; esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek, daha duyarlı olmalarını ve sosyal mesafe ile maske kuralına uymalarını istedi.
Koronavirüs salgınını ancak el ele vererek yenebiliriz diyen Sancaktepe Kaymakam Vekili Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş,? herkesin bu mücadeleye katkı sunması gerekiyor. Temizlik, maske ve mesafe kuralına her zamankinden daha fazla özen göstermeliyiz. Vatandaşlarımızın da kurallara uymalarını özellikle rica ediyoruz? dedi.
İçişleri Bakanlığımızın genelgesi ve sayın valimizin talimatıyla sürekli denetimlerimizi yapıyoruz diye konuşmasına devam eden Kaymakam İsmail Hakkı Ertaş ; " Bu günde genel bir denetimimiz var. Normalde  ekiplerimiz sürekli sahadalar. Biz de hem emniyet müdürümüzle hem de belediye başkanımızla denetimlere katılıyoruz. Burada önemli olan vatandaşlarımızın bilinç düzeyini arttırmak. Onlara rehberlik etmek ve maske, mesafe sosyal mesafe konusunda uyarmak ve bu sayede bilinci arttırarak salgını minimum düzeye çekmektir. Ben Sancaktepe`de gördüğüm kadarıyla birçok kişi kurallara uyuyor. Sancaktepe halkına teşekkür ediyorum. Belediye başkanımıza, kolluk güçlerimize, şu anda sahada çalışan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu şekilde denetimlerimiz devam edecek." ifadelerinde bulundu.
Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, "Kaymakamımızla birlikte denetimlere iştirak ettik. Gördüğümüz kadarıyla maskeye uyum ilerlemiş durumda. Daha da artmasını temenni ediyoruz. Çünkü virüs dikkat etmediğimiz, hijyen kurallarına uymadığımız sürece bizi rahatsız etmeye, bırakmamaya devam edecek. Azalması temennisiyle biz devlet kurumları olarak elimizden geleni yapıyoruz. Şimdi sıra vatandaşımızda. Vatandaşımızın duyarlılıklarıyla bu süreci kısa bir sürede atlatırız diye temenni ediyorum." dedi.

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,30% 0,16
  • EURO

    35,12% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2273,59% -0,16
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00

HABERLER

Gazeteci derneklerinden güç birliği kararı

Çekmeköy'de İYİ Parti hız kesmeden devam ediyor

Sancaktepeli gençler Teknoloji Şenliği'nde boy gösteriyor

Sancaktepe'de Teknoloji Şenliği Başlıyor

TİP'İN SANCAKTEPE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI CANLARLA BULUŞTU

Yeniden Refah Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Cemil Cebir, Şehrine Sahip Çık dedi

Sancaktepespor Kulübü Şampiyonluğu kahvaltı programı ile kutladı

Memleket Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Adem Kaya çalışmalarına başladı

Sancaktepe'de büyük eğitim atılımını devam ettireceğiz

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği'nden Başhekim Doç. Dr. Gökhan Yaprak'a ziyaret

TİP'in Sancaktepe Belediye Meclis Üyeleri tanıtımlara başladı

ÇEKMEKÖY MİLLET BAHÇESİ AÇILDI

Selim Altun, Çekmeköy'de basın ile bir araya geldi

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ‘Toksik’ kişilerin tarifini yaptı!

Halkbank Üreten Kadınlar Akademisi Master Class Eğitimleri tamamlandı