SAADET PARTİSİ SANCAKTEPE İLÇE BAŞKANLIĞI İLÇE DİVAN TOPLANTISI YAPTI

Sancaktepe’de Saadet Partisi İlçe Başkanlığı İlçe Divan Toplantısını, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı’nın katılımı ile gerçekleştirdi.

İSTANBUL 1.08.2021 19:02:00 3216
SAADET PARTİSİ SANCAKTEPE İLÇE BAŞKANLIĞI İLÇE DİVAN TOPLANTISI YAPTI

Sancaktepe’de Saadet Partisi İlçe Başkanlığı İlçe Divan Toplantısını, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı’nın katılımı ile gerçekleştirdi.
Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Bayram Öztürk, ilçe başkanlığının yaptığı çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu. İlçe Başkanı Bayram Öztürk’ün konuşmasının ardından ilçe yöneticileri çalışmaları hakkında sunum yaptılar.
Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Divan Toplantısına Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı,  İl Başkan Yardımcısı Selahattin Acaroğlu,  Saadet Partisi Sultanbeyli İlçe Başkanı Fetullah Bülbül ve partililer katıldı.
Yaptığı konuşma da Sancaktepe İlçe yönetimine teşekkür eden Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı; “  Sancaktepe ilçe yöneticilerimize düzenledikleri İlçe Divan toplantısı nedeniyle teşekkür ederim.  Badireli bir süreç geçirdik. Aslında tamamen geçirdik diyemeyiz. Salgın artarak devam ediyor.  Sağlıkçılarla yaptığımız görüşmelerde, artan vaka sayılarına dikkat çekiyorlardı. Artan vaka sayıları nedeniyle Ekim ayında yeniden bir kapanma  beklendiğini ifade ediyorlardı. Temennimiz odur ki inşallah bunu bir daha yaşamayız. Önümüze gelen vaka sayılarını  görünce böyle bir süreç işliyor” ifadelerinde bulundu.
Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı; “ Milli Görüş hareketimizin lideri rahmetli Erbakan hocamızın Yeni Bir Dünya idealinin ne kadar kıymetli olduğunu bu dönemde  çok daha iyi anlamış olduk” dedi.
Dünyanın ufacık bir köy olduğunu söyleyen Yazıcı ; “ Dünyayı yöneten anlayışın zihniyetine göre dünyanın şekil aldığını hep beraber gördük. Ekonomi durdu, Ticaret durdu, insani ilişkiler durdu, insanların bir birleriyle olan iletişimleri durdu ve sadece Uluslararası örgütlerin, Uluslararası yapıların Dünya ya verdikleri ve verecekleri yönleri bütün insanlık bekledi.  Muamma olan yani nasıl ortaya çıktığı muamma olan bir virüsle bütün dünya evlere kapadı ve yüzbinlerce insan hayatını kaybetti. “ şeklinde konuştu.
Sancaktepe İlçe Başkanlığının düzenlediği Divan toplantısından çok memnun olduğunu ifade eden Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı son olarak “ Sancaktepe’den yeni bir dünya ideali ile ideallendirilmek bu anlamda çalışmalarımızın pandemi döneminde ne kadar kıymetli olduğu bizim açımızdan çok daha fazla önemi ortaya çıkmış oldu. “ dedi.
Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Bayram Öztürk, İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı’ya günün anısına bir hediye takdim etti. Daha sonra topluca çekilen fotoğrafının ardından toplantı sona erdi. 


 

 


  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22

HABERLER

Gazeteci derneklerinden güç birliği kararı

Çekmeköy'de İYİ Parti hız kesmeden devam ediyor

Sancaktepeli gençler Teknoloji Şenliği'nde boy gösteriyor

Sancaktepe'de Teknoloji Şenliği Başlıyor

TİP'İN SANCAKTEPE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI CANLARLA BULUŞTU

Yeniden Refah Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Cemil Cebir, Şehrine Sahip Çık dedi

Sancaktepespor Kulübü Şampiyonluğu kahvaltı programı ile kutladı

Memleket Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Adem Kaya çalışmalarına başladı

Sancaktepe'de büyük eğitim atılımını devam ettireceğiz

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği'nden Başhekim Doç. Dr. Gökhan Yaprak'a ziyaret

TİP'in Sancaktepe Belediye Meclis Üyeleri tanıtımlara başladı

ÇEKMEKÖY MİLLET BAHÇESİ AÇILDI

Selim Altun, Çekmeköy'de basın ile bir araya geldi

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ‘Toksik’ kişilerin tarifini yaptı!

Halkbank Üreten Kadınlar Akademisi Master Class Eğitimleri tamamlandı