PIRELLI SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK, İNOVASYON, PERFORMANS VE HİZMET ALANINDA EN İYİ TEDARİKÇİLERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ

Pirelli her yıl küresel tedarik zincirindeki 14.000’den fazla tedarikçisinden dokuzunu ödüllendiriyor.

ŞİRKET HABERLERİ 7.12.2021 04:08:00 1174
PIRELLI SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK, İNOVASYON, PERFORMANS VE HİZMET ALANINDA EN İYİ TEDARİKÇİLERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ

Pirelli Tedarikçi Ödüllerinin arkasındaki ana kriterler bu yıl, daha sürdürülebilir bir tedarik zinciri, daha düşük CO2 emisyonları, yüksek kalite, inovasyon, hız ve küresel varlık ile çevreye verilen önem gibi parametrelerden oluştu.  

Pirelli her yıl küresel tedarik zincirindeki 14.000’den fazla tedarikçisinden dokuzunu ödüllendiriyor. Tedarikçi Ödülleri, Pirelli’nin daha da sürdürülebilir, yenilikçi ve mümkün olan en üstün kaliteli tedarik zincirine sahip olması konusunda katkılarıyla öne çıkan şirketlere veriliyor.

Pirelli Başkan Yardımcısı ve CEO’su Marco Tronchetti Provera ödüller konusunda şu yorumda bulundu: “Son iki yıl tedarikçilerin her şirketin iş başarısında ne kadar önemli bir rol oynadığını açıkça gösterdi. Tedarikçilerimizle paylaştığımız kalite, hız ve şeffaflığa odaklı bir yaklaşım ile devamlı ve sürdürülebilir inovasyon taahhüdü içinden geçtiğimiz son derece zor dönemde bile rekabetçi kalabilmemizi sağladı. Biz de bu nedenle gerçek birer iş ortağı olarak Pirelli’yle bu değerleri paylaşan şirketleri ödüllendirmek istedik.”

Pirelli’nin stratejisi Grubun endüstriyel planındaki hedeflere ulaşmak için yenilenebilir veya geri dönüştürülmüş kaynaklardan sağlanan yenilikçi malzemelerin kullanımını artırmayı öngören bir yol haritasıyla tedarikçilere bir kez daha aktarıldı. Bu yol haritasına göre 2025 itibarıyla belirli ürün serilerinde %40’tan fazla yenilenebilir ve en az %3 geri dönüştürülmüş malzeme  kullanılması ve fosil kaynaklardan türetilen malzeme içeriğinin %40’ın altına düşürülmesi planlanıyor. 2030 itibarıyla %60’tan fazla yenilenebilir ve en az %7 geri dönüştürülmüş malzeme kullanılacak ve fosil kaynaklı malzeme içeriği %30’dan az olacak. CO2 emisyonlarını 2025 yılında 2018’e kıyasla %9 oranında azaltmak amacıyla iş ortaklarının katkıda bulunması istenen karbonsuzlaştırma süreci, Pirelli’nin tedarik zincirinde sürdürülebilirliği sağlamanın bir başka önemli unsurunu oluşturuyor. İnsan ve işçi haklarına maksimum saygı gösterilmesi, sürdürülebilirlik özel ödülünü kazananın belirlenmesinde göz önünde bulundurulan kriterler arasında yer alıyor. 

Başkan Yardımcısı ve CEO’su Marco Tronchetti Provera ile Satınalma Direktörü Andrea Maganzani son bir yıldır hammadde, hizmet ve makine kategorilerinde öne çıkan dokuz tedarikçiye ödüllerini Pirelli’nin Milano’daki genel merkezinde düzenlenen bir törende takdim etti.


 


  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,58% 0,30
  • EURO

    35,07% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2457,40% 0,88
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00

HABERLER

Gazeteciler seçim maratonu sonrası yorgunluk attı

MALTEPE’DE NEFES KESEN YARIŞ

Golf Dondurma 23 Nisan coşkusunu çocuklarla paylaştı

LÖSEMİYİ YENEN MİNİK KAHRAMANLAR İSTANBUL 23 NİSAN KUTLAMASINDA ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ YAŞADI!

İSTİKLAL CADDESİNE BATARYALI TRAMVAY GELİYOR

DOĞUŞ ÇOCUK SENFONİ ORKESTRASI İLE ANTALYA DEVLET SENFONİ ORKESTRASI’NDAN COŞKU DOLU 23 NİSAN KONSERLERİ

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NE BANDOLU DAVET

YÖRESEL ÜRÜNLER UYGUN FİYATA İBB HALK MARKET’TE

Beylikdüzü Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir dizi etkinlikle kutluyor

MÜŞTERİ SADAKATİ, PERAKENDE SEKTÖRÜNÜN ÖNEMİNİ ARTIRIYOR

Grand Hyatt İstanbul’da Yaz Sezonu Başladı

İMAMOĞLU: 5 YIL BOYUNCA, TAM 1.019 TEFTİŞ VE İNCELEMEDEN ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKTIK

Ayşe Çebi, Körfez’e Hazır

Kartal Belediyesi’nin Kreşlerinde 23 Nisan Coşkusu

59.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 21 Haziran, Pazar Günü Antalya’dan Başlıyor