ÇEVRE

ÇEVRE Haberleri

PETLAS TARIMA DESTEK OLUYOR

Türkiye lastik sektörünün yerli sermayeli Ar-Ge lideri ve önde gelen markası PETLAS, zirai ürün grubu kategorisinde de en çok tercih edilen marka kimliğini taşıyor.

ÇEVRE 21.03.2021 16:55:00 1170
PETLAS  TARIMA DESTEK OLUYOR

Türkiye lastik sektörünün yerli sermayeli Ar-Ge lideri ve önde gelen markası PETLAS, zirai ürün grubu kategorisinde de en çok tercih edilen marka kimliğini taşıyor. İnovasyon ruhunu, zirai ürün grubu için geliştirdiği yeni lastiklere de yansıtan PETLAS, geliştirdiği ürünlerle Türkiye’nin zirai lastiklerde dışa bağımlılığını kırıyor.
Türkiye lastik sektörünün yerli sermayeli Ar-Ge lideri ve önde gelen markası PETLAS, zirai ürün grubu kategorisinde de en çok tercih edilen marka kimliğini taşıyor. Türkiye’nin topraklarını iyi tanıyan, geliştirdiği ürünlerle tarımsal gelişime destek veren PETLAS, tarım makinesi ve traktör üreticilerinin orijinal ekipman olarak tercih ettiği marka olma özelliğine sahip.
Türkiye’nin çekiş gücü yüksek traktörler için tasarlanmış ilk dar profilli ve derin dişli genel amaçlı radyal ilaçlama lastiğinin de üreticisi olan PETLAS, vatansever inovasyon ruhunu, zirai ürün grubu için geliştirdiği yeni lastiklere de yansıtıyor. PETLAS’ın traktörler ve tarım makineleri için geliştirdiği yüksek kaliteli lastikler tarımın bereketini artırıyor, Türkiye’nin zirai lastiklerde dışa bağımlılığını kırıyor.
PETLAS’ın son 3 yıllık dönemde özel üretimle zirai ürün grubuna eklediği ürünler arasında, Türkiye’nin ilk yerli Biçerdöver Arka Radyal Lastiği olma özelliği taşıyan, 400/70 R20 ebadında radyal yapılı Agroper PB140 deseni lastik de yer alıyor. 
Bunun yanı sıra, Türkiye’nin İlk yerli Zirai Grup Ağır Tonajlı Radyal Römork Lastiği olan, 285/70R19.5 ebatlı HLT45 deseni ve yine Türkiye’nin Tonajlı Tarım Römorkları ve Balya Makinalarında kullanıma uygun Özel Üretim İlk Yerli Lastiği UN11 deseni 500/50-17 ebatlı lastik de yer alıyor.
Türkiye’nin yerli sermayeli sanayi gücü AKO Grup bünyesinde faaliyet gösteren PETLAS, zirai ürün grubu lastiklere uygun yerli jantların üretimi için, yine AKO Grup bünyesinde yer alan AKO Jant ile iş birliği yapıyor.

 


  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,17
  • EURO

    34,91% 0,40
  • GRAM ALTIN

    2434,93% 0,50
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04

HABERLER

Gazeteciler seçim maratonu sonrası yorgunluk attı

MALTEPE’DE NEFES KESEN YARIŞ

Golf Dondurma 23 Nisan coşkusunu çocuklarla paylaştı

LÖSEMİYİ YENEN MİNİK KAHRAMANLAR İSTANBUL 23 NİSAN KUTLAMASINDA ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ YAŞADI!

İSTİKLAL CADDESİNE BATARYALI TRAMVAY GELİYOR

DOĞUŞ ÇOCUK SENFONİ ORKESTRASI İLE ANTALYA DEVLET SENFONİ ORKESTRASI’NDAN COŞKU DOLU 23 NİSAN KONSERLERİ

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NE BANDOLU DAVET

YÖRESEL ÜRÜNLER UYGUN FİYATA İBB HALK MARKET’TE

Beylikdüzü Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir dizi etkinlikle kutluyor

MÜŞTERİ SADAKATİ, PERAKENDE SEKTÖRÜNÜN ÖNEMİNİ ARTIRIYOR

Grand Hyatt İstanbul’da Yaz Sezonu Başladı

İMAMOĞLU: 5 YIL BOYUNCA, TAM 1.019 TEFTİŞ VE İNCELEMEDEN ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKTIK

Ayşe Çebi, Körfez’e Hazır

Kartal Belediyesi’nin Kreşlerinde 23 Nisan Coşkusu

59.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 21 Haziran, Pazar Günü Antalya’dan Başlıyor