Muhtar Adayı Baytöre , Osmangazi Mahallesi örnek bir mahalle olacak

Muhtar Adayı Baytöre , Osmangazi Mahallesi örnek bir mahalle olacak

YEREL 3.03.2019 03:18:58 909
Muhtar Adayı Baytöre , Osmangazi Mahallesi örnek bir mahalle olacak
SANCAKTEPE -  Sancaktepe Osmangazi Mahallesi Muhtar Adayı Kahraman Baytöre, Muhtar adayı olarak amacını ve hedeflerini açıkladı. 
Sancaktepe ilçesinde yaklaşan 31 Mart Yerel seçimlerde aday olan muhtar adayları kendileri tanıtmak amaçlarını ve hedeflerini mahalle sakinlerine anlatmak için çalışmalara başladılar.
Birkaç aydan beri Osmangazi Mahallesinde tanıtım çalışmalarını sürdüren Kahraman Baytöre, amacı ve hedefleri hakkında konuştu. 
Baytöre, ? Eğer Muhtar seçilirsem, maaşımı olduğu gibi mahallemde ki öğrencilere burs olarak vereceğim . Bir sefer değil beş yıl boyunca öğrencilere burs vereceğim. Çünkü onlar bizim geleceğimiz.? dedi.
Her insanın arzu ettiği bir hayali vardır diyen Muhtar Adayı Kahraman Baytöre ;? Oturduğum mahallenin yaşanabilir bir mahalle olması. Güzel sokaklar ve huzurlu bir semtte yaşamak istiyoruz. Osmangazi Mahallesine yakışanı yapmak ve yapılmasını sağlamak için muhtar adayı oldum. Hedefim Osmangazi Mahallesi örnek bir mahalle olsun.? diyerek amacını ifade etti.
Mahalle muhtarı olunca yapmak istediklerini  sıralayan Muhtar Adayı Kahraman Baytöre; ? Bölgemizde bulunan işletmelerle, iş birliği sağlayarak mahalle sakinlerimiz içinde işe ihtiyacı olanlara iş imkanı sağlamak. Mahallemizdeki yaşlı ve yardıma muhtaç olanların gerekli ihtiyaçlarının zamanında sağlanmasının takipçisi olmak. Karanlık sokaklarda yaşamak bizim hakkımız değil mahalle komşularımız bunu hak etmiyor ,  mahallemiz ışıl ışıl olmalı, aydınlık olmalı bunun takipçisi olabilmek.  Mahallemize yürüyüş yolları, spor alanları, çocuk oyun alanları kazandırmak için çalışmak  hedefimiz olacak ? dedi.
Osmangazi Muhtar Adayı Kahraman Baytöre ; ? Mahallemizin en önemli sorunlarından biri olan banka atm?lerinin kurulmasını sağlamak ve gerçekleştirmek. Bununla birlikte mahallemizin içinde bir taksi durağı oluşturulmasını sağlamak benim hedeflerim arasında? şeklinde konuştu.
Kahraman Baytöre kimdir ?
1974 Ardahan doğumlu, evli ve 2 çocuk bası olan Kahraman Baytöre 32 yıldır Samandıra Osmangazi mahallesinde oturuyor. Reklam, gıda ve tekstil sektöründe iş yapan Baytöre, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yönetici ve üye olarak yer almakta. Spora ilgi duyan Baytöre, Sarıgazi Spor Kulübü yönetim kurulunda yer almakta.
Tevfik Erk / İstanbul
  • BIST 100

    10275,75%0,46
  • DOLAR

    39,81% 0,10
  • EURO

    46,90% 0,33
  • GRAM ALTIN

    4274,45% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20

HABERLER

Engel tanımayan icat "Yol Arkadaşım"

UV filtresi olmayan gözlükler faydadan çok zarar getiriyor

Katlanıp açılan bir Ultra deneyimine hazır olun

Zayıflama Trendlerine Kanmayın

Matematik Alarm Veriyor: LGS ve YKS Hazırlığında Her 10 Talepten 7’si Matematik Özel Derse

Yandex Türkiye, Maps Uygulamasında Şehirlerdeki Simgesel Yapıları Artık 3 Boyutlu Gösteriyor

BURSA KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ’NDE COŞKU 28 HAZİRAN’DA BAŞLIYOR

Modern dijital radyografi, ağız ve diş sağlığında önemli bir yere sahip!

Türkiye’deki Yapay Zeka Girişimlerinin sayısı 8 yılda 17 katına çıktı

TOSFED Yetenekli Gençleri Arıyor

Sınav sabahı kahve ve enerji içeceğine dikkat!

Ressam Ömer Onay'ın 'Bilinç Akışı' sergisi AKM'de ziyarete açıldı

Sınav Yaklaşıyor: Kadir Has Üniversitesi'nden Adaylara Altın Değerinde Tavsiyeler

LÖSEV ANTALYA YENİ OFİSİYLE UMUT OLMAYA DEVAM EDİYOR

Arhavililer İstanbul’da Horonla Yazı Karşıladı

Pazar 31.1 ° / 21.5 °
Pazartesi 32.6 ° / 22.1 °
Salı 32 ° / 21.7 °