Modifiyeseverler Keşan’da buluştu

Keşan Belediyesi, Keşan Motorsporları Derneği ve Bendis AVM işbirliği ile düzenlenen “Keşan Motor Sporları Tuning Fest” 9 Temmuz 2023 Pazar günü gerçekleştirildi.

YEREL 11.07.2023 23:08:00 1023
Modifiyeseverler Keşan’da buluştu

Keşan Belediyesi, Keşan Motorsporları Derneği ve Bendis AVM işbirliği ile düzenlenen “Keşan Motor Sporları Tuning Fest” 9 Temmuz 2023 Pazar günü gerçekleştirildi.

Bendis AVM bahçesinde, saat 11.00 sıralarında başlayan Tuning Fest’e; Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Bendis AVM Yönetim Kurulu Başkanı Aydın İstek, Keşan Motor Sporları Derneği Başkanı Aykut Kocaman ile modifiyeseverler katıldı.

Etkinliğe, 800’e yakın araç ve sahibi katılırken, düzenlenen güzellik ve desibel yarışmalarında dereceye girenlere kupa ve plaket takdim edildi.

“Keşan’da ilk kez tuning fest gerçekleştirmenin heyecanını yaşıyoruz”

Etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Helvacıoğlu, “Çok güzel bir etkinlik gerçekleştiriyoruz. Keşan’da büyük bir enerji var ve enerjinin içerisinde gençlerimiz var. İlk defa şahit oluyorum ve Keşan’da ilk kez tuning fest gerçekleştirmenin heyecanını yaşıyoruz. Her türlü desteği esirgemeyen Bendis AVM sahibi Aydın İstek’e teşekkür ediyorum. Sosyal çalışmalarımızda sürekli bizlere destek oluyor. Ses konusunda vatandaşlarımızdan özür diliyoruz. Trakya’nın enlerine sahip Keşan’ımızda Trakya’nın en büyük tuning festivalini ev sahipliği yapıyoruz. Türkiye’nin en temiz denizi Keşan’da, en unutulmaz tatlar Keşan’da Trakya’nın en sosyal şenlikleri Keşan’da. Keşan Trakya’nın parlayan yıldızı. Önümüzdeki yıl düzenlenmesi halinde görevde kalırsam yeniden destek olmaya söz veriyorum. Bu festivalle Keşan tanıştı, devamı gelir. Merak etmeyin.” dedi.

HELVACIOĞLU VE İSTEK’E TEŞEKKÜR
   
Daha sonra konuşan Keşan Motor Sporları Derneği Başkanı Aykut Kocaman, desteklerinden ötürü Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ve Bendis AVM Yönetim Kurulu Başkanı Aydın İstek’e desteklerinden ötürü teşekkür etti.

“Farklı bir heyecan”
İstek ise “Keşan Motor Sporları Tuning Fest”in önümüzdeki yıl yapılması halinde yeniden destek vereceklerini ifade ederek, “Bu çalışmanın daha güzelini yapacağız. Organizasyona katılan ve düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Farklı bir heyecan. Gençlerimiz iyi ki var. Başkanımız da gençlerimize hep yol açtı, destek oldu, emek verdi. Keşan’da göreve geldiği günden bugüne yerel hizmetlerde gerçekten gözle görülür ciddi çalışmalar üretti. Bundan dolayı da kendisine yeniden teşekkür ederim. İş birliğinde yaptığımız bu tarz birçok organizasyon var. Bu organizasyonlarda toplumun isteğini kırmadı, destek verdik. Bundan sonraki festivaller daha güzel olacak. İlkinde eksiklikleri gördük.” şeklinde konuştu.


  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

HABERLER

Gazeteciler seçim maratonu sonrası yorgunluk attı

MALTEPE’DE NEFES KESEN YARIŞ

Golf Dondurma 23 Nisan coşkusunu çocuklarla paylaştı

LÖSEMİYİ YENEN MİNİK KAHRAMANLAR İSTANBUL 23 NİSAN KUTLAMASINDA ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ YAŞADI!

İSTİKLAL CADDESİNE BATARYALI TRAMVAY GELİYOR

DOĞUŞ ÇOCUK SENFONİ ORKESTRASI İLE ANTALYA DEVLET SENFONİ ORKESTRASI’NDAN COŞKU DOLU 23 NİSAN KONSERLERİ

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NE BANDOLU DAVET

YÖRESEL ÜRÜNLER UYGUN FİYATA İBB HALK MARKET’TE

Beylikdüzü Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir dizi etkinlikle kutluyor

MÜŞTERİ SADAKATİ, PERAKENDE SEKTÖRÜNÜN ÖNEMİNİ ARTIRIYOR

Grand Hyatt İstanbul’da Yaz Sezonu Başladı

İMAMOĞLU: 5 YIL BOYUNCA, TAM 1.019 TEFTİŞ VE İNCELEMEDEN ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKTIK

Ayşe Çebi, Körfez’e Hazır

Kartal Belediyesi’nin Kreşlerinde 23 Nisan Coşkusu

59.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 21 Haziran, Pazar Günü Antalya’dan Başlıyor