Masdaf, Yıldız Talks’ta YTÜ Öğrencilerine Pompa Teknolojilerini Anlattı

Pompa sektörünün lider markası Masdaf, üniversite-sanayi işbirliğine katkı sağlayacak projeleri desteklemeye devam ediyor.

EĞİTİM 5.03.2021 04:58:00 1752
Masdaf, Yıldız Talks’ta YTÜ Öğrencilerine  Pompa Teknolojilerini Anlattı

Pompa sektörünün lider markası Masdaf, üniversite-sanayi işbirliğine katkı sağlayacak projeleri desteklemeye devam ediyor.
Masdaf bu kez de Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Teknolojileri Kulübü tarafından düzenlenen Yıldız Talks etkinliğinde YTÜ’nün Makine Mühendisliği bölümü öğrencilerini ağırladı.

Pompa sektöründeki 44 yıllık bilgi ve deneyimlerini Mas Academy kapsamında düzenlediği etkinlik, eğitim ve seminerlerle paydaşlarıyla paylaşmayı misyon edinen Masdaf, bu kapsamda üniversite sanayi işbirliğine katkı sağlayacak projeleri de desteklemeye devam ediyor.

Masdaf bu kez de Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Teknolojileri Kulübü ( MAKTEK ) tarafından düzenlenen ve canlı yayınlanan Yıldız Talks etkinliğinde YTÜ’nün Makine Mühendisliği bölümü öğrencilerini ağırladı. COVID-19 tedbirleri kapsamında Masdaf’ın Düzce fabrikasında gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler, pompa teknolojilerinin montaj ve demontaj uygulamalarını yakından izleme fırsatı buldu. 

Tüm gün devam eden etkinliğin birinci oturumunda Masdaf Pazarlama Yöneticisi Duygu ERTEKİN, öğrencilere, Masdaf ve pompa sektörü hakkında bilgiler verdi. Sunumunda Masdaf’ın üniversite – sanayi işbirliği kapsamında hayata geçirdiği projelere de değinen ERTEKİN, sektörde bir ilk olan ve öğrencilerin, öğrenim hayatları boyunca edindikleri mesleki bilgi birikimlerini sergileme imkânı bulacakları “Masdaf Üniversiteler Arası Proje Yarışması” hakkında da bilgiler paylaştı. 

Etkinliğin canlı yayınlanan ve yüksek katılımla gerçekleştirilen ikinci oturumunda ise Masdaf Teknik Büro Takım Lider Önder KIRIKÇILAR tarafından SPLT ve HEXA serisi pompaların, montaj ve demontaj uygulaması yapıldı. İnteraktif olarak gerçekleştirilen etkinliğe canlı yayınla katılan öğrencilerin soruları da cevaplandırıldı. 

Üçüncü oturumda ise Masdaf Fabrika Müdürü İbrahim DEMİR eşliğinde fabrika gezisi gerçekleştirildi. Öğrencilere; tank, hidrofor ve pompa gruplarının kullanım alanları, çalışma prensipleri ve üretim süreçleri ile talaşlı imalat, preshane, kaynakhane, hidrofor montaj, pompa montaj, akuplaj, performans ve hidrostatik testler, yaş boya, toz boya, depo ve sevkiyat prosesleri hakkında bilgiler verildi. 

Etkinlik sonunda tüm katılımcılara “Mas Academy sertifikası” takdim edildi. 
 


  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,58% 0,30
  • EURO

    35,07% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2457,40% 0,88
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00

HABERLER

Gazeteciler seçim maratonu sonrası yorgunluk attı

MALTEPE’DE NEFES KESEN YARIŞ

Golf Dondurma 23 Nisan coşkusunu çocuklarla paylaştı

LÖSEMİYİ YENEN MİNİK KAHRAMANLAR İSTANBUL 23 NİSAN KUTLAMASINDA ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ YAŞADI!

İSTİKLAL CADDESİNE BATARYALI TRAMVAY GELİYOR

DOĞUŞ ÇOCUK SENFONİ ORKESTRASI İLE ANTALYA DEVLET SENFONİ ORKESTRASI’NDAN COŞKU DOLU 23 NİSAN KONSERLERİ

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NE BANDOLU DAVET

YÖRESEL ÜRÜNLER UYGUN FİYATA İBB HALK MARKET’TE

Beylikdüzü Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir dizi etkinlikle kutluyor

MÜŞTERİ SADAKATİ, PERAKENDE SEKTÖRÜNÜN ÖNEMİNİ ARTIRIYOR

Grand Hyatt İstanbul’da Yaz Sezonu Başladı

İMAMOĞLU: 5 YIL BOYUNCA, TAM 1.019 TEFTİŞ VE İNCELEMEDEN ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKTIK

Ayşe Çebi, Körfez’e Hazır

Kartal Belediyesi’nin Kreşlerinde 23 Nisan Coşkusu

59.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 21 Haziran, Pazar Günü Antalya’dan Başlıyor