KOMİLİ “BİR ZEYTİNYAĞI MUCİZESİ” İLE TEMEL GIDA KATEGORİSİNDE ALTIN EFFIE ÖDÜLÜNÜN SAHİBİ OLDU

Komili; Effie Türkiye Pazarlama ve Reklam Etkinliği Yarışması’nda bu yıl “Temel Gıda” kategorisinde “Bir Zeytinyağı Mucizesi” reklam kampanyası ile Altın Effie’nin sahibi oldu.

ŞİRKET HABERLERİ 29.05.2021 19:48:00 2753
KOMİLİ “BİR ZEYTİNYAĞI MUCİZESİ” İLE TEMEL GIDA KATEGORİSİNDE ALTIN EFFIE ÖDÜLÜNÜN SAHİBİ OLDU

Doğanın mucizesi zeytinyağını büyük bir tutku ve uzmanlıkla tam 143 yıldır sofralara taşıyan Türkiye’nin köklü markalarından Komili; Effie Türkiye Pazarlama ve Reklam Etkinliği Yarışması’nda bu yıl “Temel Gıda” kategorisinde “Bir Zeytinyağı Mucizesi” reklam kampanyası ile Altın Effie’nin sahibi oldu. 

Sektörün lider markası olmasının verdiği sorumlulukla hayata geçirdikleri proje ve kampanyalarla 2019’da “Gözümüz Gibi Bakıyoruz” ile Gümüş Effie, 2013’te “Sıcak-Soğuk Lezzetler” ile Bronz Effie’nin sahibi olan Komili, bu yıl kazandığı Altın Effie ile başarısını taçlandırıyor. Gerçek zeytinyağının ortaya çıkması için sonsuz sayıda ihtimalin kusursuz bir şekilde yan yana gelmesinden hareketle tasarlanan, ağaçtan başlayıp gerçek zeytinyağına giden mucizelerle dolu yolu, uzun yıllara dayanan deneyiminin ışığında izleyenlere adeta görsel bir şölen olarak taşıyan Komili’nin ‘Bir Zeytinyağı Mucizesi’ reklam filmi TBWA\İstanbul’un imzasını taşıyor.

Uluslararası Reklam Ajansları ve Reklamveren Dernekleri tarafından desteklenen alanında dünyanın en saygın yarışmalarından Effie’den “Bir Zeytinyağı Mucizesi” reklam kampanyası ile kazandıkları altın ödül için çok mutlu olduklarını belirten Bunge Gıda Kıdemli Pazarlama Müdürü Dr. Pınar Nokay konuyla ilgili açıklamasında “Komili’de 1878 yılından beri süre gelen uzmanlığımız ile kalitemizden asla ödün vermeden, tabiatın mucizesi zeytinyağını özünü koruyarak sofralara ulaştırmak ve Türk halkına hep daha iyiyi sunmak için çalışıyoruz. Ölmez ağaca duyduğumuz sonsuz saygı ve sevgi ile zeytin ağacı, Komili’de yürüttüğümüz pazarlama ve iletişim çalışmalarımızın daima merkezinde yer alıyor. Hayata geçirdiğimiz kampanyaların tüketicilerimizin yanı sıra sektörün saygın kurumlarınca da hak ettiği değeri görüyor olması ve aldığımız ödüller yürüdüğümüz yolun doğruluğunu kanıtlarcasına bizi başarıya taşıyor. Başta reklam filmimizin yaratıcısı TBWA\İstanbul olmak üzere “Bir Zeytinyağı Mucizesi” kampanyamızda emeği geçen herkese ve Komili’yi ödüle layık bulanlara teşekkür ederim” dedi.
 


  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,58% 0,30
  • EURO

    35,07% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2457,40% 0,88
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00

HABERLER

Gazeteciler seçim maratonu sonrası yorgunluk attı

MALTEPE’DE NEFES KESEN YARIŞ

Golf Dondurma 23 Nisan coşkusunu çocuklarla paylaştı

LÖSEMİYİ YENEN MİNİK KAHRAMANLAR İSTANBUL 23 NİSAN KUTLAMASINDA ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ YAŞADI!

İSTİKLAL CADDESİNE BATARYALI TRAMVAY GELİYOR

DOĞUŞ ÇOCUK SENFONİ ORKESTRASI İLE ANTALYA DEVLET SENFONİ ORKESTRASI’NDAN COŞKU DOLU 23 NİSAN KONSERLERİ

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NE BANDOLU DAVET

YÖRESEL ÜRÜNLER UYGUN FİYATA İBB HALK MARKET’TE

Beylikdüzü Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir dizi etkinlikle kutluyor

MÜŞTERİ SADAKATİ, PERAKENDE SEKTÖRÜNÜN ÖNEMİNİ ARTIRIYOR

Grand Hyatt İstanbul’da Yaz Sezonu Başladı

İMAMOĞLU: 5 YIL BOYUNCA, TAM 1.019 TEFTİŞ VE İNCELEMEDEN ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKTIK

Ayşe Çebi, Körfez’e Hazır

Kartal Belediyesi’nin Kreşlerinde 23 Nisan Coşkusu

59.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 21 Haziran, Pazar Günü Antalya’dan Başlıyor