ŞİRKET HABERLERİ

ŞİRKET HABERLERİ Haberleri

Kestane Kahve Dünyası Dondurmasıyla Buluştu

Kışın Vazgeçilmez Lezzeti Kestane Kahve Dünyası Dondurmasıyla Buluştu

ŞİRKET HABERLERİ 4.01.2022 18:31:00 5127
Kestane Kahve Dünyası Dondurmasıyla Buluştu

Misafirlerine 11 çeşit dondurmasının yanı sıra her ay mevsimin farklı lezzetleriyle hazırladığı “Ayın Dondurması”nı sunan Kahve Dünyası Ocak ayında herkesi Kestaneli Dondurma’yı tatmaya çağırıyor. Bu özel lezzet sadece 1-31 Ocak tarihleri arasında Kahve Dünyası mağazalarında sizi bekliyor. Mutlaka deneyin!

“Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası, her ay mevsimin farklı lezzetleriyle hazırladığı “Ayın Dondurması” konsepti çerçevesindeOcak ayında misafirlerine Kestaneli Dondurma’yı sunuyor. Kış denildiğinde akla gelen ilk lezzetlerden biri olan kestaneyi dondurmayla buluşturan bu eşsiz lezzet, sadece bir ay boyunca Kahve Dünyası mağazalarında dondurma tutkunlarını bekliyor.

Lezzetini tam yağlı Jersey inek sütü, dondurmaya özel bir kıvam veren süt kreması ve özenle seçilerek toplanmış kestanelerle hazırlanan kestane şekerinden alan, Kestaneli Dondurma, koruyucu ve renklendirici içermiyor. Dondurma tutkunları Ayın Dondurması’nın yanı sıra Kahve Dünyası’nda dört mevsim boyunca menüde yer alan kaymaklı, vanilyalı, bitter çikolatalı, sütlü çikolatalı, fıstıklı, bal badem karamelli, damla sakızlı, kahveli, limonlu, çilekli ve vişneli dondurma çeşitlerini de severek tüketiyor. 

Kahve Dünyası Hakkında 
Yarım asırdır kahve - kakao ticareti yapan ve 30 yıla yaklaşan çikolata deneyimi bulunan Altınmarka Grubu’nun bir üyesi olan Kahve Dünyası, ilk mağazasını İstanbul’un Eminönü semtinde açtı. Misafirperverliği ve ikram kültürüyle kısa sürede sektörün öncü markalarından biri haline gelen Kahve Dünyası günümüz itibarıyla Türkiye’nin coğrafi penetrasyonu en yüksek kahve ve çikolata zinciridir. Yurt içinde 200’ü aşkın mağaza olmak üzere 600’e yakın satış noktası, yurt dışında ise 15 mağazası bulunan Kahve Dünyası, her gün 100 bini aşkın misafirine hizmet vermektedir. Tüm mağazalarının işletmesini üstlenerek kalitesini garanti altına alan Kahve Dünyası aynı zamanda, kahve, çikolata, dondurma, unlu mamul ve fit lezzetlerden oluşan bini aşkın lezzetini Türkiye’de benzeri olmayan kahve mağazacılığı anlayışıyla misafirlerine sunmaktadır. “Hepimizin Ortak Noktası” söylemiyle faaliyetlerini sürdüren Kahve Dünyası’nın kurumsal sosyal sorumluluk projelerini bir araya getirdiği budunyahepimizin.org isminde bir platformu bulunmaktadır. 


  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,30% 0,16
  • EURO

    35,12% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2273,59% -0,16
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00

HABERLER

Gazeteci derneklerinden güç birliği kararı

Çekmeköy'de İYİ Parti hız kesmeden devam ediyor

Sancaktepeli gençler Teknoloji Şenliği'nde boy gösteriyor

Sancaktepe'de Teknoloji Şenliği Başlıyor

TİP'İN SANCAKTEPE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI CANLARLA BULUŞTU

Yeniden Refah Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Cemil Cebir, Şehrine Sahip Çık dedi

Sancaktepespor Kulübü Şampiyonluğu kahvaltı programı ile kutladı

Memleket Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Adem Kaya çalışmalarına başladı

Sancaktepe'de büyük eğitim atılımını devam ettireceğiz

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği'nden Başhekim Doç. Dr. Gökhan Yaprak'a ziyaret

TİP'in Sancaktepe Belediye Meclis Üyeleri tanıtımlara başladı

ÇEKMEKÖY MİLLET BAHÇESİ AÇILDI

Selim Altun, Çekmeköy'de basın ile bir araya geldi

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ‘Toksik’ kişilerin tarifini yaptı!

Halkbank Üreten Kadınlar Akademisi Master Class Eğitimleri tamamlandı