Kaymakam Adnan Çakıroğlu’nun 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu,24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İSTANBUL 24.11.2020 14:02:00 849
Kaymakam Adnan Çakıroğlu’nun 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu,24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
 

Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu mesajında ; "  Kutsal olduğu kadar mesuliyeti de ağır bir mesleği icra eden; istikbalimizin mimarı, fedakârlığın ve sevginin timsali öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü sevgi ve muhabbetle kutluyorum.

Öğretmenlik, bilgi, tecrübe ve irfanla çocuklarımızı, gençlerimizi geleceğe hazırlama mesleğidir. Bu yönüyle öğretmenler, eğitim öğretim sistemimizin temel yapı taşları, istikbalimizin de mimarlarıdır. 

Bizler, “beşikten mezara kadar ilim tahsil etmeyi” emreden, kalemin kılıçtan üstün olduğu bir medeniyetin mensupları olarak, tarih boyunca olduğu gibi bugün de öğretmenlerimize büyük değer veriyoruz.

Bilhassa, bizim kültürümüzde öğretmenlerimiz anne ve babalarımız kadar değerli, onlar kadar aziz ve muteberdir. Çünkü öğretmen, sadece öğreten, bilgiyi nakleden insan değildir. Öğretmen, öğrettiğinden ziyade, yetiştiren, eğiten, terbiye eden; öğrencisinin içindeki cevheri sabırla açığa çıkaran ve işleyen bir sanatkârdır. 

Saygıdeğer Öğretmenlerimiz;

İleride büyük insan olacak evlatlarımız sizlerin elindedir. İstikbalimiz sizlerin ellerinde büyümektedir. Görkemli bir geçmişten ışıltılı bir geleceğe ancak sizlerle kanat açabilir, ancak sizlerin sayesinde ileri gidebiliriz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak hedefiyle, yarınların daha güçlü Türkiye’si için emek veren bütün öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum. Sizler, hem mazimiz, hem istikbalimizsiniz. Bizim kıymetlimiz; yaşam rehberimizsiniz. Sadece bir gün değil, hep kalbimizdesiniz.

Öğretmenlik mesleklerinin yanında Dünya Sağlık Örgütü tarafından Pandemi ilan edilen ve Ülkemizde salgın riski olan (Covid-19) tedbirleri kapsamında belirlenen kurallara uyulması, salgınla mücadelenin etkin bir şekilde devam etmesi için Mahalle Denetim Ekiplerimizde görev alarak; İlçemizde Covid-19 denetimlerinin yürütülmesinde göstermiş oldukları katkılardan dolayı Okul Müdürlerimize, Müdür Yardımcılarımıza ve siz değerli öğretmenlerimize ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu vesileyle, Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde,  tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tekrar tebrik ediyor; terör saldırılarında ve vazife sırasında kaybettiğimiz şehit öğretmenlerimiz başta olmak üzere ebediyete irtihal eden tüm öğretmenlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum.

 

 


  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,52% -0,09
  • EURO

    34,80% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2427,40% -0,10
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61

HABERLER

MALTEPE’DE NEFES KESEN YARIŞ

Golf Dondurma 23 Nisan coşkusunu çocuklarla paylaştı

LÖSEMİYİ YENEN MİNİK KAHRAMANLAR İSTANBUL 23 NİSAN KUTLAMASINDA ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ YAŞADI!

İSTİKLAL CADDESİNE BATARYALI TRAMVAY GELİYOR

DOĞUŞ ÇOCUK SENFONİ ORKESTRASI İLE ANTALYA DEVLET SENFONİ ORKESTRASI’NDAN COŞKU DOLU 23 NİSAN KONSERLERİ

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NE BANDOLU DAVET

YÖRESEL ÜRÜNLER UYGUN FİYATA İBB HALK MARKET’TE

Beylikdüzü Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir dizi etkinlikle kutluyor

MÜŞTERİ SADAKATİ, PERAKENDE SEKTÖRÜNÜN ÖNEMİNİ ARTIRIYOR

Grand Hyatt İstanbul’da Yaz Sezonu Başladı

İMAMOĞLU: 5 YIL BOYUNCA, TAM 1.019 TEFTİŞ VE İNCELEMEDEN ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKTIK

Ayşe Çebi, Körfez’e Hazır

Kartal Belediyesi’nin Kreşlerinde 23 Nisan Coşkusu

59.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 21 Haziran, Pazar Günü Antalya’dan Başlıyor

Derince Cemevi hızla inşa ediliyor