KARTEPE’NİN EVLATLARI SOĞUK KIŞ GÜNLERİNDE YÜREKLERİ ISITTI

Kartepe Belediyesi’nin örnek projelerinden olan Alo Evlat Sağlık Kulübü, Covid-19 süreci ve bu hafta etkisini hissettiren yoğun kar yağışında Kartepelilerin bütün ihtiyaçlarını gece-gündüz, kar-kış demeden karşılamaya devam etti.

YEREL 20.02.2021 04:17:00 663
KARTEPE’NİN EVLATLARI SOĞUK KIŞ GÜNLERİNDE YÜREKLERİ ISITTI

Kartepe Belediyesi’nin örnek projelerinden olan Alo Evlat Sağlık Kulübü, Covid-19 süreci ve bu hafta etkisini hissettiren yoğun kar yağışında Kartepelilerin bütün ihtiyaçlarını gece-gündüz, kar-kış demeden karşılamaya devam etti. 

Kartepe Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde yer alan ödüllü projelerden olan Alo Evlat Sağlık Kulübü, tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 sürecinde Kartepelilerin bütün ihtiyaçlarını karşılarken, kış mevsiminin gelmesiyle birlikte gece-gündüz, kar-kış demeden hizmetlerine devam etti.    

BELEDİYENİN ELİ HER KAPIYA ULAŞIYOR
Kartepelilerin bütün ihtiyaçlarını gideren Alo Evlat Sağlık Kulübü ekipleri evlerinden çıkamayan vatandaşların ihtiyaçlarını kapılarına kadar götürüyor. Covid-19 aşı çalışmalarına da destek veren ekipler, yoğun kar yağışında evlerinden çıkamayan vatandaşların market alış-verişi, banka işlemleri, ilk adım muayene ve sıcak yemek servislerine ara vermeden devam etti.

59 BİN KAP SICAK YEMEK
Kartepe Belediyesi Alo Evlat Sağlık Kulübü ekipleri 2020 Mart ayından bu yan Kartepe genelinde günde iki defa olmak üzere 59 bin 626 kap sıcak yemeğin dağıtımını gerçekleştirdi. Alo Evlat Sağlık Kulübü ekiplerine teşekkür eden Kartepeli vatandaşlar ayrıca Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’a da sevgi ve selamlarını ilettiler.

KOMŞUSU AÇKEN TOK YATMIYORUZ
Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Tüm yurdumuzu etkisi altına alan kar yağışı ilçemizde de etkili oldu. Son 10 yılın en yoğun kar yağışı yaşandı. Gereken tüm tedbirlere alarak bütün gün ve gece boyunca karla mücadele edildi. Alınan tedbirler sadece karla mücadele değildir. Alo Evlat Sağlık Kulübü ekiplerimizde ilçemiz sınırlarında bulunan hemşehrilerimizin bütün ihtiyaçlarını giderdiler. Bu zor zamanlarda ekiplerimiz canla başla görevlerinin başındaydılar. Tedbirlerimize ve çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” açıklamasında bulundu. 


  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,52% 0,24
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2493,11% 1,26
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71

HABERLER

Gazeteci derneklerinden güç birliği kararı

Çekmeköy'de İYİ Parti hız kesmeden devam ediyor

Sancaktepeli gençler Teknoloji Şenliği'nde boy gösteriyor

Sancaktepe'de Teknoloji Şenliği Başlıyor

TİP'İN SANCAKTEPE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI CANLARLA BULUŞTU

Yeniden Refah Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Cemil Cebir, Şehrine Sahip Çık dedi

Sancaktepespor Kulübü Şampiyonluğu kahvaltı programı ile kutladı

Memleket Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Adem Kaya çalışmalarına başladı

Sancaktepe'de büyük eğitim atılımını devam ettireceğiz

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği'nden Başhekim Doç. Dr. Gökhan Yaprak'a ziyaret

TİP'in Sancaktepe Belediye Meclis Üyeleri tanıtımlara başladı

ÇEKMEKÖY MİLLET BAHÇESİ AÇILDI

Selim Altun, Çekmeköy'de basın ile bir araya geldi

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ‘Toksik’ kişilerin tarifini yaptı!

Halkbank Üreten Kadınlar Akademisi Master Class Eğitimleri tamamlandı