Kartal Belediyesi’nden İlçedeki Sahalara Bakım ve Onarım Desteği

Kartal Belediyesi’nin ilçede bulunan spor sahalarında gerçekleştirdiği bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor.

SPOR 4.04.2021 19:02:00 8502
Kartal Belediyesi’nden İlçedeki Sahalara Bakım ve Onarım Desteği

Kartal Belediyesi’nin ilçede bulunan spor sahalarında gerçekleştirdiği bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. Kartal Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliği kapsamında devam eden çalışmalarda Esentepe Bulvar Mimar Kubilay Köse Stadı, Karlıktepe Kartalspor Altyapı Tesisleri ve Kartal 75. Yıl Statlarında bakım çalışması yapıldı. 
Suni çim zemine sahip 3 stadın da zeminlerine lastik granül serimi ve tarama gerçekleştirildi.  Özel bir iş makinesi yardımıyla statların zeminine serilen ve sahaların ömrünü uzatan lastik granül maddesi tüm zemine yayıldı. Kartal Belediyesi Spor Müdürü Arda Savaş çalışmaları yerinde inceleyerek statların sorumluları ile görüştü. 
Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili kısa bir açıklama yapan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal’da spora, sporculara ve kulüplere her zaman destek vereceklerini belirterek spor tesislerinin de bu destek kapsamında bakım ve onarımlarının gerçekleştirildiğini söyledi. Kartal’da sporun gelişmesi için önemi büyük olan sahaların zamanla ve mevsim şartları nedeniyle yıprandığını belirten Başkan Yüksel, gerçekleştirilen bakım ve onarım çalışmalarıyla statların ve tesislerin ömürlerinin uzadığını ve daha kullanışlı hale getirildiğini söyledi. Başkan Yüksel, Nisan ayında başlayacağı açıklanan Bölgesel Amatör Lig Maçlarına katılacak Bulvarspor ve Cevizli Anadolu Spor Kulüplerine de başarılar diledi. 

 

  • BIST 100

    14048,39%0,46
  • DOLAR

    42,60% 0,03
  • EURO

    50,19% 0,72
  • GRAM ALTIN

    5839,01% 0,80
  • Ç. ALTIN

    9291,43% -0,01

HABERLER

Akran Nezaketi Zirvesi Üsküdar Üniversitesi ev sahipliğinde yapıldı!

Yapay zekadan dost olmaz!

Çocuklarda Ağız Sağlığı ve Psikososyal Gelişim: “Gülüşün Özgüveni” Bilinci Güçleniyor

LÖSEV’DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI

LÖSEV Umut Tüneli İle Farkındalık Yaratmaya Devam Ediyor Umut Varsa İyileşme De Var

Tarihi Şişli Tiyatrosu’ndan sanata destek: Sahne kirasını yarıya indirdi

Edremit Belediyesi yağışlara karşı 7/24 çalışıyor

Bebek ve Çocuklarda Göz Sulanması Tedavisi

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK GİRİŞİMCİLİK ETKİNLİĞİNDE 1,74 MİLYAR TL’Yİ AŞAN ÖDÜL VE YATIRIM AÇIKLANDI

TÜSEB Sağlık Teknolojileri Prestij Ödülü Atabay’ın Oldu

“AİLE İÇİNDE SAĞLIKLI İLETİŞİM” TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

BÜYÜKŞEHİR’DEN ENGELSİZ YAŞAMA “AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE DESTEĞİ”

Başkan Kocaman Çalışmaları Yerinde İnceledi

TEKİRDAĞ, KADIN DOSTU KENT OLMA YOLUNDAKİ ADIMLARINI GÜÇLENDİRİYOR

Çayeli Bakır’ın ‘Arıcılığı Geliştirme Projesi’ne, Toplumsal Fayda Ödülü

Cuma 12.2 ° / 8.5 °
Cumartesi 11.9 ° / 8.8 °
Pazar 12.5 ° / 8.4 °