Kartal Belediyesi Kreşlerinde Karne Heyecanı Yaşandı

Türkiye’de ilçe bazında en çok kreşe sahip olan Kartal Belediyesi kreşlerinde eğitim gören minik öğrenciler karnelerini aldı.

EĞİTİM 23.01.2022 01:13:00 5276
Kartal Belediyesi Kreşlerinde Karne Heyecanı Yaşandı

Türkiye’de ilçe bazında en çok kreşe sahip olan Kartal Belediyesi kreşlerinde eğitim gören minik öğrenciler karnelerini aldı. 2021-2022 eğitim öğretim yılının ilk dönemini tamamlayan kreş öğrencileri için tatil zili çaldı.

Yarıyıl tatilinin gelmesiyle birlikte Kartallı kreş öğrencileri karne heyecanı yaşadı. Kartal Belediyesi’nin kreşlerinde okuyan öğrenciler ilk dönem karnelerini Kartal Belediyesi başkan yardımcıları ve meclis üyelerinin elinden aldı.

Karne günü için kreşlerini balonlarla ve süslemelerle bezeyen öğrencilerin heyecanı görülmeye değerdi. Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları İmam Aydın, Hüseyin Tozkoparan, Ali Apaydın, Adem Uçar, Bayram Ali Baştan, Kartal Belediyesi CHP Grup Başkan Vekili Gülay Boyraz, Meclis Üyesi Şefik Özdemir ve Başkan Danışmanı Düzgün Çapar kreş öğrencilerinin sevincine ortak olurken, karne dağıtımına katılan isimler oldu. Kreşlerde minik öğrencilerle şarkılar ve çeşitli etkinlikler eşliğinde dönem sonu karne dağıtımına katılan başkan yardımcıları, öğrenciler ve öğretmenleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Karne takdiminin ardından öğrenciler ve öğretmenlere eğitim yılının ikinci dönemi için başarılar dilenerek törenler sona erdi.

Kartallı Öğrencilere Yarıyıl Armağanı
Bu arada Kartal Belediyesi Kartal’da yarıyıl tatilline giren öğrencileri unutmayarak onların tatillerini gönüllerince yaşayacakları bir dizi etkinlik düzenledi.
Soğanlık Rıfat Ilgaz Eğlenceli Çocuk Kütüphanesi'nde gerçekleştirilecek olan Oyun Atölyesi,  Akıl ve Zekâ Oyunları, Matematik oyunları,  Çorap Kukla Atölyesi ve  Gölge Oyunu Atölyesi etkinlikleri ile çocuklar hem eğlenecek hem de gönülleri ile öğrenecek.
Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel de karnelerini alarak okula minik bir mola veren öğrencilere, "Ara tatilde tüm öğrencilerimiz ile ailelerine ve eğitimcilerimize iyi tatiller dilerim. Öğrencilerimiz için Rıfat Ilgaz Eğlenceli Çocuk Kütüphanemizde birbirinden güzel etkinlikler düzenledik. Tüm öğrencilerimize eğlenerek öğrenecekleri güzel bir tatil diliyorum" dedi

 

 

  • BIST 100

    10267,88%-0,87
  • DOLAR

    40,21% 0,12
  • EURO

    47,00% -0,15
  • GRAM ALTIN

    4334,72% 0,01
  • Ç. ALTIN

    6901,12% 0,03

HABERLER

Kahve Tutkusu Boğaz’la Buluştu

Katılım Emeklilik DigiZoo’da TEGV’li çocuklar dijital keşfe çıktı

Hamilelikte Sağlıklı Beslenmenin Şifreleri

Anne babalar dikkat! Bu hastalıklar son günlerde çok sık görülüyor!

Dünya yeme bozukluklarıyla mücadele ediyor

Kapadokya’da Bilim ve Kültür Buluştu: Üniversitelilerden Teknoloji ve Tarihe Yolculuk

YGD' de Haber Siteleri İçin SEO Stratejileri Masaya Yatırıldı

Engel tanımayan icat "Yol Arkadaşım"

UV filtresi olmayan gözlükler faydadan çok zarar getiriyor

Katlanıp açılan bir Ultra deneyimine hazır olun

Zayıflama Trendlerine Kanmayın

Matematik Alarm Veriyor: LGS ve YKS Hazırlığında Her 10 Talepten 7’si Matematik Özel Derse

Yandex Türkiye, Maps Uygulamasında Şehirlerdeki Simgesel Yapıları Artık 3 Boyutlu Gösteriyor

BURSA KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ’NDE COŞKU 28 HAZİRAN’DA BAŞLIYOR

Modern dijital radyografi, ağız ve diş sağlığında önemli bir yere sahip!

Salı 30.1 ° / 22.5 °
Çarşamba 32.2 ° / 23.4 °
Perşembe 33.1 ° / 23.6 °