Kapadokya Masalını Argos in Cappadocia ile Her Mevsim Deneyimleyin

“Kapadokya Masalı”nı gerçek gibi yaşatan, “İçinden köy geçen otel” olarak anılan Argos in Cappadocia, misafirlerine her mevsim farklı bir deneyim yaşatıyor.

TURİZM 4.04.2021 17:25:00 10770
Kapadokya Masalını Argos in Cappadocia ile Her Mevsim Deneyimleyin

 “Kapadokya Masalı”nı gerçek gibi yaşatan, “İçinden köy geçen otel” olarak anılan Argos in Cappadocia, misafirlerine her mevsim farklı bir deneyim yaşatıyor. Bulunduğu bölgenin tüm ihtişamını yaşatırken özel etkinliklere uygun programlarıyla ayrıcalıklı bir hizmetle sunan Argos in Cappadocia, unutulmaz anıların buluşma noktası olmaya devam ediyor. Volkanik tüflerin yarattığı, rüzgâr, kar ve yağmurun binlerce yılda nakış gibi işlediği benzersiz coğrafyası ile Kapadokya’nın tüm güzelliklerini ortaya koyan Argos in Cappadocia; konuklarını güvenilir, korunaklı ve her biri farklı manzara ve dekorasyona sahip konaklarıyla büyülü bir yolculuğa davet ediyor.

Dünyanın en ilginç ve en güzel doğal güzelliklerine sahip Kapadokya’nın en yüksek yerleşimlerinden biri olan Uçhisar’da, Güvercinlik Vadisi ve Erciyes Dağı’nı karşıdan gören manzarasıyla Argos in Capaddocia’da yaşanan deneyimler, unutulmaz anılar olarak belleklere kazınıyor. 
Argos in Cappadocia, doğum günü etkinlikleri, özel kutlamalar, barbekü keyfi gibi her türlü özel etkinliğe uygun programlarla ayrıcalıklı bir hizmet sunuyor. Argos in Cappadocia; Bezirhane, Şapel, Müze Salon gibi tarihin izlerini sürmek, Kapadokya’nın mistik havasını vadi yürüyüşleriyle taçlandırmak, Kavak Konak’ın terasındaki sıcak havuzuyla Güvercinlik Vadisi ve Erciyes manzarasında havuz keyfini doyasıya yaşamak isteyenlerin adresi oluyor.
Argos in Cappadocia 51 Farklı Odasıyla 51 Farklı Deneyim Sunuyor
Köyün Güvercinlik Vadisi’ne bakan yamacına kademeler halinde yayılan konaklardan oluşan Argos in Cappadocia, kendine ait terası, bahçe ya da avlusu bulunan her biri farklı manzara ve dekorasyona sahip 51 odasıyla korunaklı ve güvenilir bir ortam sunuyor. Yaşam alanlarını birbirine bağlayan peyzajı, otantik yerleşime olan sadakati, incelikli estetik iç dekorasyonunun yanı sıra havuz bulunan odalarıyla misafirlerine farklı bir deneyim yaşatıyor. 

Muhteşem Atmosferinde Unutulmayacak Lezzetler 
Argos in Cappadocia’da gastronomik lezzetler, büyüleyici Güvercinlik Vadisi manzarası eşliğinde, eski bir köyün kalbinde, unutulmaz bir deneyim eşliğinde, otelin lezzet ve keyif durakları Seki Restaurant ve Lounge’da ödüllü şaraplar eşliğinde sunuluyor. Argos in Cappadocia, rengarenk balonların manzarasına karşı havuz keyfi, hamam ve terapi odası, gün doğumu kahvaltısı, vadi yürüyüşleri ile yıllarca konuşulacak bir deneyim vaat ediyor. 

Hem tarihi ve kültürel gezi sevenlerin, hem romantik bir tatil mekanı arayanların, hem damak zevkine düşkün olanların, hem de keyifli bir hafta sonu geçirmek isteyenlerin tercihi Argos in Cappadocia dört mevsim ziyaretçilerini bekliyor. 
 


  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,35
  • EURO

    34,75% 0,10
  • GRAM ALTIN

    2507,64% 0,95
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22

HABERLER

Gazeteci derneklerinden güç birliği kararı

Çekmeköy'de İYİ Parti hız kesmeden devam ediyor

Sancaktepeli gençler Teknoloji Şenliği'nde boy gösteriyor

Sancaktepe'de Teknoloji Şenliği Başlıyor

TİP'İN SANCAKTEPE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI CANLARLA BULUŞTU

Yeniden Refah Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Cemil Cebir, Şehrine Sahip Çık dedi

Sancaktepespor Kulübü Şampiyonluğu kahvaltı programı ile kutladı

Memleket Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Adem Kaya çalışmalarına başladı

Sancaktepe'de büyük eğitim atılımını devam ettireceğiz

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği'nden Başhekim Doç. Dr. Gökhan Yaprak'a ziyaret

TİP'in Sancaktepe Belediye Meclis Üyeleri tanıtımlara başladı

ÇEKMEKÖY MİLLET BAHÇESİ AÇILDI

Selim Altun, Çekmeköy'de basın ile bir araya geldi

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ‘Toksik’ kişilerin tarifini yaptı!

Halkbank Üreten Kadınlar Akademisi Master Class Eğitimleri tamamlandı