Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan'dan baklavalı teşekkür ziyareti

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan'dan, kar, soğuk demeden gece gündüz sahada görev alan personeline baklavalı teşekkür ziyareti.

YEREL 25.01.2021 23:23:00 1198
Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan'dan, kar, soğuk demeden gece gündüz sahada görev alan personeline baklavalı teşekkür ziyareti.
Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, kar, soğuk demeden gece gündüz sahada görev alan personelini Kandıra Belediyesi Garaj Amirliğinde iş dağıtımı öncesi ziyaret etti. Personeline teşekkür eden Turan, baklava ikramında bulundu.
Yoğun olarak yağan kar ve ardından buzlanma nedeni ile kent genelinde mağduriyet yaşanmaması için tüm ekip ve ekipmanlarını gece gündüz ayrımı yapmadan sahaya süren Kandıra Belediyesi, merkez ve civar mahallelerde 325 mevkide ayak basmadık yer bırakmadan çalıştı. Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan yoğun kar yağışı ve buzlanma sürecinde gece gündüz demeden sahada gösterdikleri başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü personeline teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarete Başkan Yardımcısı Mustafa Dursun ve birim amirleri de katılım sağladı.

KÜÇÜK BİR TATLI MOLASI VERELİM İSTEDİK
Ziyarete tepsi tepsi baklava ile gelen Başkan Turan, yapılan özverili çalışmaları dolayısıyla çalışanlarına teşekkür etti. Yoğun ve hummalı bir çalışma sonrası normal çalışma düzenine dönüş yapıldığını ifade eden Turan, '' Hemşehrilerimizin rahatı, huzur ve ihtiyaçlarının karşılanması adına gece gündüz soğuk kar kış demeden sahalardaydık. Biz Kandıra Belediyesi olarak yollarda yada vatandaşın teleplerine olumlu cevaplar verdik ve sıkıntımız olmadan bu süreci atlattık. Kar sonrası yine herkes kendi biriminde sahada işlerinizin başındasınız. Bizde küçük bir tatlı mola verelim istedik. Çalışan tüm personelimize ve değerli yöneticilerine teşekkür ediyorum'' dedi.

TOPLU SÖZLEŞME SÜRECİ DE GÜNDEMDEYDİ
Konuşmasında toplu sözleşme sürecine de değinen Başkan Turan, son iki üç aydan beri toplu sözleşme hususunda ciddi olarak çalıştıklarını söyledi. Ne olacak ne bitecek diye herkesin merak içinde beklediğini ifade eden Turan, ‘’ Tabi herkesin bir beklentisi var. Kandıra belediyesinin imkanları doğrultusunda sizlere en iyi şekilde değerinizi vermeye çalışacağız. İşçilikten gelen biri olarak işçinin değerini işçinin emeğini bilen biriyim. Bu noktada emin olun ki gücümüzün yettiğince destek sağlayacağız’’ dedi. 

GÖNÜL İSTER Kİ BÜYÜKŞEHİR GİBİ OLSUN
Kandıra Belediyesinin birkaç dezavantajı olduğunu belirterek sözlerini sürdüren Başkan Turan, ‘’ En önemli dezavantajımız Belediyemizin 4 mahalleden vergi alıp, 96 mahalleye hizmet etmesi ve dar bir bütçeye sahip olması. Ama biz bu bütçeye rağmen sizlerin emeğini unutmuyoruz. Tabi her birinizin belki beklentisi, farklı olabilir. Ama şunu unutmayın gerçekten biz Kandıra Belediyesinin bütçeleri doğrultusunda yevmiyelerinizden tutun da sosyal haklara kadar bir güncelleme yapacağız. Gönül ister ki Büyükşehirdeki gibi olsun ama Büyükşehir’in büyükşehirliği var onu unutmayın’’ dedi.
 Kandıra Belediyesi Fen ve Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli de Başkan Turan'a ziyareti için teşekkür etti. İkram edilen tatlıların afiyetle yenilmesi sonrası iş startı başkan Turan tarafından verildi.

  • BIST 100

    11007,37%0,81
  • DOLAR

    42,52% 0,07
  • EURO

    49,55% -0,06
  • GRAM ALTIN

    5743,85% -0,15
  • Ç. ALTIN

    9322,75% 0,27

HABERLER

Akran Nezaketi Zirvesi Üsküdar Üniversitesi ev sahipliğinde yapıldı!

Yapay zekadan dost olmaz!

Çocuklarda Ağız Sağlığı ve Psikososyal Gelişim: “Gülüşün Özgüveni” Bilinci Güçleniyor

LÖSEV’DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI

LÖSEV Umut Tüneli İle Farkındalık Yaratmaya Devam Ediyor Umut Varsa İyileşme De Var

Tarihi Şişli Tiyatrosu’ndan sanata destek: Sahne kirasını yarıya indirdi

Edremit Belediyesi yağışlara karşı 7/24 çalışıyor

Bebek ve Çocuklarda Göz Sulanması Tedavisi

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK GİRİŞİMCİLİK ETKİNLİĞİNDE 1,74 MİLYAR TL’Yİ AŞAN ÖDÜL VE YATIRIM AÇIKLANDI

TÜSEB Sağlık Teknolojileri Prestij Ödülü Atabay’ın Oldu

“AİLE İÇİNDE SAĞLIKLI İLETİŞİM” TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

BÜYÜKŞEHİR’DEN ENGELSİZ YAŞAMA “AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE DESTEĞİ”

Başkan Kocaman Çalışmaları Yerinde İnceledi

TEKİRDAĞ, KADIN DOSTU KENT OLMA YOLUNDAKİ ADIMLARINI GÜÇLENDİRİYOR

Çayeli Bakır’ın ‘Arıcılığı Geliştirme Projesi’ne, Toplumsal Fayda Ödülü

Pazar 14.6 ° / 11.1 °
Pazartesi 9.7 ° / 8.8 °
Salı 10.7 ° / 8.5 °