İYİ PARTİ’YE SANCAKTEPE’DE 200 YENİ ÜYE KATILDI

İYİ Parti’nin Türkiye genelinde düzenlediği üye kampanyasına yönelik çalışmalar İstanbul’da Sancaktepe ilçesi ile devam etti.

GENEL 5.03.2021 17:37:00 832
İYİ PARTİ’YE SANCAKTEPE’DE 200 YENİ ÜYE KATILDI

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu göreve geldiğinde 17 bin olan İstanbul’daki üye sayısı bugün 60 bini geçmiş durumda. Son olarak Sancaktepe’de, 200 yeni üye İYİ Parti’ye katıldı. 
 

İYİ Parti Sancaktepe İlçe Başkanlığında düzenlenen üye Katılım törenine İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yaşar Özkan, İYİ Parti İBB Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan, Sancaktepe Belediye İYİ Parti Grup Başkan Vekili Halil Gülyaz,  STK İlişkileri Koordinatörü Bora YörükoğluÜyesi Bora Yörükoğlu ve İstanbul İl Yönetim ve Sancaktepe İlçe Yöneticileri ile İYİ Partiye yeni üye olanlar katıldı.
 

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun da katıldığı programda yeni üyelere rozet takdimi yapılırken,  Kavuncu, helikopter kazasında şehit olan askerlerimize rahmet dilerken, “Gara şehitlerimizden sonra çok acı bir haber aldık. Maalesef bir kaza sonucu çok kıymetli askerlerimizin şehit olduğunu öğrendik. Bu da bizi son derece üzdü. Allah gani gani rahmet eylesin, hepimizin başı sağ olsun. İnşallah bu tarz acı haberleri bir daha almayız” dedi.
 

“ÇOK GÜZEL GERİ BİLDİRİMLER ALIYORUZ”
İstanbul’daki üye kampanyasına da değinen Kavuncu, “Bir il başkanının yaşayacağı en mutlu anlardan biri. Siyasette oy almak ve üye almak bizleri mutlu ediyor. Çalışmalarımızın meyve verdiğini katılım arttıkça hissediyoruz. Bugün çok mutluyum çünkü 200 vatandaşımız üye olacak. Dün Silivri’de yaklaşık 112 kişi üye oldu. Şu anda, ayda 5-6 bin üyeyi yalnızca İstanbul’da Partimize kazandırmaya başladı. Anketlerde görülen rakamların sahada da teyit edildiğinin bir göstergesi. Eleştiriye açığız, hatalarımız da olacak. Bunları da dinliyoruz. Esnaf geziyoruz, vatandaşlarla konuşuyoruz ve buralardan çok güzel geri bildirimler alıyoruz. Bunları da kendi parti politikalarımıza yansıtıyoruz. Üyelik sadece ‘Biz artık İYİ Partiliyiz’den daha fazla sorumluluk taşıyor. Üye olmak demek, ‘Ben sadece partiye oy vermekten ibaret bir insan olmak kalmayacağım, partinin Türkiye’yi taşımak istediği nokta için de omuz vereceğim, destek vereceğim’ demek aynı zamanda. Üye olmak demek kendi mahallende, köyünde, sokağında, apartmanında İYİ Parti’yi temsil etmek demek” ifadelerini kullandı.

 

“BİZ PANDEMİYİ ARZU ETTİĞİMİZ ŞEKİLDE YÖNETEMEDİK”
Pandeminin yarattığı sıkıntılara değinen Kavuncu, “Pandemiyi dünyadaki ülkelerin bir kısmı iyi yönetti. Bir kısmı maalesef iyi yönetemedi. İyi yöneten ülkelerin sahip olduğu imkânlar var, o yüzden iyi yönettiler. Birincisi, ilk günden beri şeffaf hareket eden ülkeler bu işi doğru yönetme noktasında da yol aldılar. Rakamları manipüle etmediler, kendilerini kandırmadılar. İkincisi, ekonomik gücü olan ülkeler pandemiyi daha az hasarla atlattılar. Üçüncüsü, sağlık sistemi iyi olan ülkeler bu işi kontrol altında tutmakta başarılı oldular. Bu üçü bir araya geldiğinde, ülkelerin nispeten başarılı olduğunu görüyoruz. Biz pandemiyi maalesef arzu ettiğimiz şekilde yönetemedik. Çünkü az önce saydığım etkenlerin hiçbiri gerçekleştirilemedi. Bizde esnafa para vermek, destek olmaktan ziyade vatandaştan para toplandı, IBAN numaraları dağıtıldı. Yalnızca sağlık konusunda, dünyaca kabul gören Türk hekimlerimizin varlığı öne çıktı. En büyük şansımız olan fedakar, cefakar, özverili Türk hekimleri olmasaydı biz bu süreci daha perişan olmuş bir vaziyette geçirecektik” dedi. 

“FEZLEKELERİN HANGİ NİYETLE GETİRİLDİĞİNİ BİLİYORUZ”
Son günlerde gündemde yer alan fezlekelere de değinen Kavuncu, “Bizim bu konudaki duruşumuz net ki Genel Başkanımızın grup toplantısındaki konuşmasını hepimiz izledik. Konuyu başka mecralara çekmeye gerek yok. İYİ Parti’nin terörle ve terör örgütleriyle uzaktan yakından hiçbir alakası olamaz, yanından geçmez. Biz bu fezlekelerin hangi niyetle getirildiğini önünde arkasında kimin olduğunu biliyoruz. Fezlekelerle ilgili tavır takınırken, her dosyayı, kendi özelinde ve çerçevesinde değerlendireceğiz. Eğer o fezlekelerde bizim önümüze, herhangi bir milletvekilinin birebir terör örgütüne destek olduğuna dair bir cümle, kelime duyduğumuz ve bunun hukuki olarak da ispat edildiğini gördüğümüz an gereğini yaparız. Hiç kimsenin şüphesi olmasın. İYİ Parti Türkiye’de makulu, adaleti, hukuku, huzuru temsil ediyor. İYİ Parti’nin varlığıyla Türkiye’de birçok şey ifşa oldu. Bazı kavramların arkasına sığınıp ahlaksızca siyaset yapmaya çalışanların da oyunu bozulmuş oldu” dedi.


  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,57% 0,32
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2508,54% 0,99
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22

HABERLER

Gazeteci derneklerinden güç birliği kararı

Çekmeköy'de İYİ Parti hız kesmeden devam ediyor

Sancaktepeli gençler Teknoloji Şenliği'nde boy gösteriyor

Sancaktepe'de Teknoloji Şenliği Başlıyor

TİP'İN SANCAKTEPE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI CANLARLA BULUŞTU

Yeniden Refah Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Cemil Cebir, Şehrine Sahip Çık dedi

Sancaktepespor Kulübü Şampiyonluğu kahvaltı programı ile kutladı

Memleket Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Adem Kaya çalışmalarına başladı

Sancaktepe'de büyük eğitim atılımını devam ettireceğiz

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği'nden Başhekim Doç. Dr. Gökhan Yaprak'a ziyaret

TİP'in Sancaktepe Belediye Meclis Üyeleri tanıtımlara başladı

ÇEKMEKÖY MİLLET BAHÇESİ AÇILDI

Selim Altun, Çekmeköy'de basın ile bir araya geldi

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ‘Toksik’ kişilerin tarifini yaptı!

Halkbank Üreten Kadınlar Akademisi Master Class Eğitimleri tamamlandı