İYİ Parti Sancaktepe’den Yağlı tepki

Yaşanan pandemi günlerinde ellerini kollarını bağlamadan vatandaşın kapısını çalan bir çok kuruluşa yaptığı etkinlikle İYİ Parti Sancaktepe İlçe Başkanlığı da katıldı.

İSTANBUL 21.02.2021 12:39:00 826
İYİ Parti Sancaktepe’den  Yağlı tepki

Yaşanan pandemi günlerinde ellerini kollarını bağlamadan vatandaşın kapısını çalan bir çok kuruluşa yaptığı etkinlikle İYİ Parti Sancaktepe İlçe Başkanlığı da katıldı. Vatandaşlara 2 Litrelik yağ dağıtan İYİ Parti Sancaktepe yöneticileri vatandaşın fiyat artışlarından şikayetçi olduklarını da dinlemiş oldu. 
 

Sancaktepe ilçesinde geçinmekte zorlanan vatandaşlara 2 Litrelik Ayçiçek Yağı dağıtan ilçe yöneticilerinin bu etkinliği vatandaşlar tarafından olumlu karşılandı.
 

Yaşanan Koronavirüs salgının ardından baş gösteren ekonomik sıkıntılara bir fiyat artışları eklenince vatandaşların yaşam şartları zorlanıyor diye konuşan İYİ Parti Sancaktepe İlçe Başkanı sezgin Öztürk “ Yağlarda ki fiyat artışına dikkat çekmek istedik. Aslında 5 litrelik yağ verecektik ama 2 litre olsun daha çok haneye bir katkımız olsun diye düşündük. “ ifadelerinde bulundu. 

İlçe Başkanı Öztürk “ Bazen iyilik yaparak da tepki gösterebilirsiniz, yağ fiyatları aldı başını gitti. Her mutfağın en önemli gıda maddesi yağ olarak bilinir. Yağsız yemek her ne kadar konu uzmanları tarafından tavsiye edilse de yemeğe az da olsa katılan yağ lezzet verir. Hele bizim Türk mutfağı kültüründe yağlı yemek çeşitlerimiz açısından oldukça zengindir. Ama vatandaş yağ alamıyor. Marketlerin raflarında yağların fiyatları birbiri ile yarışıyor. Tarım ülkesi olarak bilinen güzel yurdumuzun ürünlerinden elde edilen yağlar artık mutfaklarımıza uzaktan bakıyor. “ şeklinde konuştu.

Millet Bizi Çağırıyor sloganı ile çıktığımız bu yolda yaptığımız etkinlikle milletimizin kapısına gittik diye konuşan İYİ Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Sezgin Öztürk “  İlçe teşkilatımız olarak yaptığımız toplantıda böyle bir karar aldık. 2 litrelik yağ dağıtalım ve yağ fiyatlarının çok yüksek olduğuna dikkat çekelim istedik. Bir çok haneye ulaştık. İnsanların teşekkürleri ve çok güzel bir konuya dikkat çektiniz ifadeleri bizlerin aldığı kararın ne kadar doğru olduğunu bize gösterdi. “ dedi.
 

Vatandaşımız mutfağına yağ alamıyor  diye konuşan İYİ Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Öztürk : “  Fiyatlar yüksek,  yağlar artık  neredeyse altın fiyatında. İlçe başkanlığı olarak 2 litrelik yağ dağıtımı ile yağ fiyatlarına dikkat çektik. Zor günler geçiren vatandaşlarımızın da dualarını aldık. Tez zamanda bu zor günleri geride bırakmayı Allah bize nasip etsin “ ifadelerinde bulundu.

Tevfik Erk / İstanbul
 

 


  • BIST 100

    9777,04%0,57
  • DOLAR

    32,54% 0,00
  • EURO

    34,98% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2433,76% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3994,55% 0,00

HABERLER

Gazeteciler seçim maratonu sonrası yorgunluk attı

MALTEPE’DE NEFES KESEN YARIŞ

Golf Dondurma 23 Nisan coşkusunu çocuklarla paylaştı

LÖSEMİYİ YENEN MİNİK KAHRAMANLAR İSTANBUL 23 NİSAN KUTLAMASINDA ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ YAŞADI!

İSTİKLAL CADDESİNE BATARYALI TRAMVAY GELİYOR

DOĞUŞ ÇOCUK SENFONİ ORKESTRASI İLE ANTALYA DEVLET SENFONİ ORKESTRASI’NDAN COŞKU DOLU 23 NİSAN KONSERLERİ

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NE BANDOLU DAVET

YÖRESEL ÜRÜNLER UYGUN FİYATA İBB HALK MARKET’TE

Beylikdüzü Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir dizi etkinlikle kutluyor

MÜŞTERİ SADAKATİ, PERAKENDE SEKTÖRÜNÜN ÖNEMİNİ ARTIRIYOR

Grand Hyatt İstanbul’da Yaz Sezonu Başladı

İMAMOĞLU: 5 YIL BOYUNCA, TAM 1.019 TEFTİŞ VE İNCELEMEDEN ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKTIK

Ayşe Çebi, Körfez’e Hazır

Kartal Belediyesi’nin Kreşlerinde 23 Nisan Coşkusu

59.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 21 Haziran, Pazar Günü Antalya’dan Başlıyor