İYİ Parti heyeti Sancaktepe’de SANİAD’ı ziyaret etti

Kısa adı SANİAD olan Sanayici ve İş Adamları Derneği, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel ve İYİ Parti üyelerini ağırladı

İSTANBUL 26.06.2021 22:22:00 961
İYİ Parti heyeti Sancaktepe’de SANİAD’ı ziyaret etti

 İYİ Parti Genel Başkan Yrd. Ünzile Yüksel , İYİ Parti Milletvekili Prof. Dr. İmam Hüseyin Filiz , Genel İdare Kurulu Üyesi Dursun Çolak,  İBB Meclis Üyesi Grup Başkan Vekili  İbrahim Özkan, İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yaşar Özkan, İYİ Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Sezgin Öztürk, İYİ Parti  Merkez Disiplin Kurulu, İYİ Parti İstanbul İl Yöneticileri ve İYİ Parti Sancaktepe İlçe Yöneticilerinden oluşan İYİ Parti heyeti Sancaktepe ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 


SANİAD Başkanı Osman Aktan ve SANİAD Yönetim kurulu üyeleri Metin Yazıcı, Rüstem Aldağ, Şenol Köseoğlu, Mustafa Doğru, Cengiz Öksel, Adem Yılmaz, Harun Işık, Hande Çankaya  İYİ Parti heyetini Dernek Merkezinde ağırladı.
SANİAD Başkanı Osman Aktan ; “ İlçemizde bulunan tüm siyasi partilere kapımız açık. Ziyaretiniz bizi memnun etmiştir. İş insanlarına verdiğiniz önem için ayrıca teşekkür ederim. İş dünyasının sorunlarını dile getirdiğimiz ziyarette İYİ Parti heyeti sorunların çözümü için meclise taşınması yönünde notlar aldılar. Güzel bir istişare toplantısı gerçekleştirdik. Ziyaretleri için yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız adına tekrar teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarının ardından İYİ Parti Heyetinin SANİAD ziyareti sona erdi. İYİ Parti heyeti daha sonra Muhtarlar ve Esnaf ziyaretlerine devam etti.
 

Yoğun program akışının ardından İYİ Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Sezgin Öztürk ; “ Sancaktepe ilçemizde  STK ziyaretlerimizi Genel Başkan Yardımcımız Sn. Ünzile Yüksel, Milletvekilimiz Sn. İmam Hüseyin Filiz, İBB Grup Başkanvekilimiz Sn. İbrahim Özkan, GİK Üyemiz Sn. Dursun Çolak ve İlçe Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte gerçekleştirdik. Misafirperverliği, İlgi alakalarından ötürü tüm STK temsilcilerimize ve yönetim kurulu üyelerine şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.
Haber Tevfik Erk / İstanbul

 


  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,54% 0,30
  • EURO

    34,71% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2491,33% 0,29
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00

HABERLER

Gazeteci derneklerinden güç birliği kararı

Çekmeköy'de İYİ Parti hız kesmeden devam ediyor

Sancaktepeli gençler Teknoloji Şenliği'nde boy gösteriyor

Sancaktepe'de Teknoloji Şenliği Başlıyor

TİP'İN SANCAKTEPE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI CANLARLA BULUŞTU

Yeniden Refah Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Cemil Cebir, Şehrine Sahip Çık dedi

Sancaktepespor Kulübü Şampiyonluğu kahvaltı programı ile kutladı

Memleket Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Adem Kaya çalışmalarına başladı

Sancaktepe'de büyük eğitim atılımını devam ettireceğiz

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği'nden Başhekim Doç. Dr. Gökhan Yaprak'a ziyaret

TİP'in Sancaktepe Belediye Meclis Üyeleri tanıtımlara başladı

ÇEKMEKÖY MİLLET BAHÇESİ AÇILDI

Selim Altun, Çekmeköy'de basın ile bir araya geldi

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ‘Toksik’ kişilerin tarifini yaptı!

Halkbank Üreten Kadınlar Akademisi Master Class Eğitimleri tamamlandı