İYİ ET VE HİJYENİK LEZZETİN EN EŞSİZ HALİ AMASYA ET ÜRÜNLERİ, BİR TIKLA KAPIDA!

Sofraların vazgeçilmezi, her öğünün iştah açan ürünleri; taze et, şarküteri ve sos, Amasya Et Ürünleri güvencesiyle bir tıkla sofralarda yerini alıyor!

EKONOMİ 25.01.2021 22:55:00 5522
İYİ ET VE HİJYENİK LEZZETİN EN EŞSİZ HALİ AMASYA ET ÜRÜNLERİ, BİR TIKLA KAPIDA!

Sofraların vazgeçilmezi, her öğünün iştah açan ürünleri; taze et, şarküteri ve sos, Amasya Et Ürünleri güvencesiyle bir tıkla sofralarda yerini alıyor! Zengin ürün gamı, hijyenik paketleme, kendi besisinden ürettiği lezzetli ve güvenilir seçenekleriyle enfes bir lezzet deneyimi yaşatan Amasya Et Ürünleri, Türkiye genelindeki toplam 16 mağazasının yanı sıra market.amasyaeturunleri.com.tr adresi üzerinden de ulaşılabiliyor.
 

Kalabalık sofraları taçlandıran lezzetli yemekler, sohbetine doyum olmaz keyifli anlara eşlik ederken, birbirinden enfes tatlar denemeyi sevenlerin de kalbini fethediyor. Anadolu’nun lezzetlerini kaliteli ve güvenilir bir üretimle birleştirerek, sofralarda farkını ortaya koyan Amasya Et Ürünleri, kendi besisinden etin en lezzetlisini ilk günkü tazeliğiyle yemek gustolarına sunuyor. 
 

Damaklarda iddialı bir tat bırakmak isteyenlerin sofralarından eksik etmediği Amasya Et Ürünleri, en üst düzeyde hijyen standartlarıyla lezzeti ve doğallığı, kalite ve hijyenle birleştiriyor. Geniş ürün yelpazesine sahip Amasya Et Ürünleri’nde, kahvaltıdan akşam yemeğine ya da en tatlı gün ortası atıştırmalığı olarak lezzeti her an deneyimlemek isteyenler için eşsiz tatta taze et, şarküteri ve sos seçenekleri yer alıyor. Pratik ve özel paketlemeyle sunulan, sadece dana eti kullanılarak üretilen 50’den fazla ızgaralık et ve çeşit çeşit kaliteli baharatlarla harmanlanmış şarküteri ürünleri tüketiciler ile buluşuyor.  
Maharetli ustaların özel tarifleriyle hazırlanan geleneksel lezzetlerin yanı sıra pratik lezzetlerin de yer aldığı, Anadolu’nun verimli topraklarından sofralara uzanan zengin ‘Amasya Et Ürünleri’, 7 ilde toplam 16 mağazasının yanı sıra artık müşterilerine online market üzerinden de hizmet veriyor. “İlk kez siz dokunun” mottosuyla bir tıkla kapıya kadar gelen ürünler, market.amasyaeturunleri.com.tr adresi üzerinden sipariş verilebiliyor.

 
 


  • BIST 100

    9777,04%0,57
  • DOLAR

    32,54% 0,00
  • EURO

    34,98% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2433,76% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3994,55% 0,00

HABERLER

Gazeteciler seçim maratonu sonrası yorgunluk attı

MALTEPE’DE NEFES KESEN YARIŞ

Golf Dondurma 23 Nisan coşkusunu çocuklarla paylaştı

LÖSEMİYİ YENEN MİNİK KAHRAMANLAR İSTANBUL 23 NİSAN KUTLAMASINDA ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ YAŞADI!

İSTİKLAL CADDESİNE BATARYALI TRAMVAY GELİYOR

DOĞUŞ ÇOCUK SENFONİ ORKESTRASI İLE ANTALYA DEVLET SENFONİ ORKESTRASI’NDAN COŞKU DOLU 23 NİSAN KONSERLERİ

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NE BANDOLU DAVET

YÖRESEL ÜRÜNLER UYGUN FİYATA İBB HALK MARKET’TE

Beylikdüzü Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir dizi etkinlikle kutluyor

MÜŞTERİ SADAKATİ, PERAKENDE SEKTÖRÜNÜN ÖNEMİNİ ARTIRIYOR

Grand Hyatt İstanbul’da Yaz Sezonu Başladı

İMAMOĞLU: 5 YIL BOYUNCA, TAM 1.019 TEFTİŞ VE İNCELEMEDEN ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKTIK

Ayşe Çebi, Körfez’e Hazır

Kartal Belediyesi’nin Kreşlerinde 23 Nisan Coşkusu

59.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 21 Haziran, Pazar Günü Antalya’dan Başlıyor