Hale Bağce Özbaş`ın 15 Temmuz mesajı

Hale Bağce Özbaş`ın 15 Temmuz mesajı

YEREL 14.07.2020 22:39:17 164
Hale Bağce Özbaş`ın 15 Temmuz mesajı
Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hale Bağce Özbaş, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı yayımladı.
Sancaktepe Milli Eğitim Müdürü Hale Bağce Özbaş mesajında; ? Bir çiçek büyüttünüz mü hiç karanlıkta? Her gün ışıkla sulayıp ismine Türkiye dediniz mi? Bir çiçek oluvermişiz biz; toprağımızdan başka sadık yâr bulamamışız. Gökkuşağı bellemişiz tüm illeri, renk renk saçılmışız evrenin yüzüne. Kalbi olmuşuz meğerse dünyanın; sevince tüm varımızı sermişiz; merhamet etmeye gelince, soframızdan misafiri eksiltmemişiz. Bir türkü yazılırken Anadolu?da, sazdan, sözden öte çayır çimen olmuşuz, bal yapan arı olmuşuz, âşığın gönlüne düşen sevda olmuşuz...
15 Temmuz gecesi, ülkemizi, milletimizi, demokrasimizi, Cumhuriyetimizi, aydınlık geleceğimizi yok etmek isteyen vatan hainleri harekete geçmiş, milletin silahlarını yine bu aziz ve fedakâr millete doğrultarak kanlı bir darbe girişiminde bulunmuşlardı. Ancak, milletimiz, darbe girişimini, sokakları ve meydanları doldurarak, ölümü göze alarak onları başarısızlığa uğratmayı başarmıştı.
Türkiye?yi parçalayacaklarını, devleti teslim alabileceklerini sanarak, 15 Temmuz gecesi harekete geçen hainler, ertesi gün akşam olmadan milletimiz tarafından hüsrana uğratılmışlardır. Bu darbe girişimi milletimize, Meclisimize, demokrasimize, Cumhuriyetimize, aydınlık yarınlarımıza ve şanlı ordumuza karşı yapılmıştır. Bizler biliyoruz ki, Ordumuz ve Mehmetçiğimiz bizim gözbebeğimizdir.
Şehitlerimiz ve gazilerimiz, 15 Temmuz gecesi, cesaretleriyle, dirayetleriyle, kararlı ve dik duruşlarıyla tarih yazdılar. Hiç şüphesiz ki, şehitlerimiz, kalplerimizdeki mümtaz yerlerini daima muhafaza edeceklerdir. Artık her yıl, 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Günü?nde kendilerini gönülden yâd edecek, hatıralarını gelecek nesillere aktaracağız...
Bu vesileyle, 15 Temmuz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize ise acil şifalar diliyorum.? dedi.

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,30% 0,16
  • EURO

    35,12% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2273,59% -0,16
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00

HABERLER

Gazeteci derneklerinden güç birliği kararı

Çekmeköy'de İYİ Parti hız kesmeden devam ediyor

Sancaktepeli gençler Teknoloji Şenliği'nde boy gösteriyor

Sancaktepe'de Teknoloji Şenliği Başlıyor

TİP'İN SANCAKTEPE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI CANLARLA BULUŞTU

Yeniden Refah Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Cemil Cebir, Şehrine Sahip Çık dedi

Sancaktepespor Kulübü Şampiyonluğu kahvaltı programı ile kutladı

Memleket Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Adem Kaya çalışmalarına başladı

Sancaktepe'de büyük eğitim atılımını devam ettireceğiz

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği'nden Başhekim Doç. Dr. Gökhan Yaprak'a ziyaret

TİP'in Sancaktepe Belediye Meclis Üyeleri tanıtımlara başladı

ÇEKMEKÖY MİLLET BAHÇESİ AÇILDI

Selim Altun, Çekmeköy'de basın ile bir araya geldi

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ‘Toksik’ kişilerin tarifini yaptı!

Halkbank Üreten Kadınlar Akademisi Master Class Eğitimleri tamamlandı