Güleç Transport, Volvo FH çekicilerle filosuna güç kattı

Güleç Transport Uluslararası Taşımacılık’a 4 adet Volvo FH460 ve 1 adet Volvo FH540 olmak üzere 5 adet Volvo Trucks çekici teslimatı gerçekleştirdi.

OTOMOTİV 27.03.2021 16:50:00 10985
Güleç Transport, Volvo FH çekicilerle  filosuna güç kattı

Avrupa, Balkan Ülkeleri, Irak, İran, Türkiye Cumhuriyeti Ülkeleri, Gürcistan ve Azerbaycan gibi birçok ülkeye frigorifik taşımacılık hizmeti veren, kurulduğu günden itibaren müşteri taleplerine en hızlı ve güvenilir şekilde cevap veren bir lojistik şirketi olarak faaliyetlerini yürüten Güleç Transport Uluslararası Taşımacılık, taşıdığı ürünlerin önemi ve hassasiyeti nedeniyle filosunu gerekli donanıma sahip çekiciler ile genişletiyor. Volvo Finansal Hizmetler’in (VFS Finansman A.Ş) finansman desteğiyle 4 adet Volvo FH460 ve 1 adet Volvo FH540 olmak üzere 5 adet Volvo Trucks çekici satın alan Güleç Transport’un, bu teslimatla birlikte filosunda toplamda 10 adet Volvo Trucks çekicisi bulunuyor.

Volvo Trucks çekicileri özellikle yakıt verimliliği, performansı ve dayanıklılığı sebebiyle tercih ettiklerini belirten Güleç Transport Uluslararası Taşımacılık şirketinin firma ortağı Ahmet Can Volvo Trucks kalitesine vurgu yaparak: “Markanın Avrupa hattındaki satış sonrası hizmetlerinin kalitesi, araçların yakıt tüketiminin düşük olması ve özel olarak sunulan finansman çözümleri alım konusunda karar vermemizi sağladı.” şeklinde konuştu. 

Volvo Trucks Hakkında
Volvo Trucks, beklentileri yüksek profesyonel müşteriler için, orta ve ağır segment kamyonlardan oluşan kapsamlı ürün gamıyla eksiksiz nakliye çözümleri sunar. Şirket, 130'dan fazla ülkede 2.300 servis noktasından oluşan global bayi ağıyla müşterilerine destek vermektedir. Volvo’nun kamyonları, dünyanın dört bir yanındaki 13 ülkede üretilmektedir. 2020 yılında dünya çapında yaklaşık 94.000 Volvo Trucks sahibini bulmuştur.  Volvo Trucks, dünyanın en büyük kamyon, otobüs, inşaat makinası ve deniz motoru üreticilerinden biri olan Volvo Group’un üyesidir. Volvo Group ayrıca finans ve hizmet sektörü için de komple çözümler sunar. Volvo Trucks’ın çalışmaları, temel değerleri olan kalite, güvenlik ve çevreye saygıyı esas alır.

 


  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22

HABERLER

Gazeteci derneklerinden güç birliği kararı

Çekmeköy'de İYİ Parti hız kesmeden devam ediyor

Sancaktepeli gençler Teknoloji Şenliği'nde boy gösteriyor

Sancaktepe'de Teknoloji Şenliği Başlıyor

TİP'İN SANCAKTEPE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI CANLARLA BULUŞTU

Yeniden Refah Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Cemil Cebir, Şehrine Sahip Çık dedi

Sancaktepespor Kulübü Şampiyonluğu kahvaltı programı ile kutladı

Memleket Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Adem Kaya çalışmalarına başladı

Sancaktepe'de büyük eğitim atılımını devam ettireceğiz

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği'nden Başhekim Doç. Dr. Gökhan Yaprak'a ziyaret

TİP'in Sancaktepe Belediye Meclis Üyeleri tanıtımlara başladı

ÇEKMEKÖY MİLLET BAHÇESİ AÇILDI

Selim Altun, Çekmeköy'de basın ile bir araya geldi

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ‘Toksik’ kişilerin tarifini yaptı!

Halkbank Üreten Kadınlar Akademisi Master Class Eğitimleri tamamlandı