Golf Dondurma 23 Nisan coşkusunu çocuklarla paylaştı

Türkiye’nin lider dondurma üreticilerinden Golf Dondurma, dünyada çocuklara armağan edilen ilk bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşku ve eğlenceyle kutlamak için çocuklarla bir araya geldi.

GENEL 22.04.2024 11:45:00 96
Golf Dondurma 23 Nisan coşkusunu çocuklarla paylaştı

Türkiye’nin lider dondurma üreticilerinden Golf Dondurma, dünyada çocuklara armağan edilen ilk bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşku ve eğlenceyle kutlamak için çocuklarla bir araya geldi. Çocuklar etkinlik boyunca dondurmalarının yanına kurabiyeler yaptı ve ardından dondurma çubuklarını boyayarak doyasıya eğlendi.


Golf Dondurma, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutladı. Çocuklar etkinlikte, önce birbirinden lezzetli kurabiyeler yaptı ardından da Golf Dondurma’nın dondurma çubuklarını boyadı. Çocuklar kadar ebeveynlerin de eğlendiği etkinlikte konuşan Golf Dondurma Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü Ezgi Eröz, “Dünyada çocuklara armağan edilen ilk bayram olan 23 Nisan için çocuklarla eğlenceli bir etkinlikte bir araya gelmek ve onların neşesini paylaşmak mutluluk verici. Çocuklar bizim geleceğimiz. Onların hayatları boyunca atacakları adımlar, ulaşacakları hedefler ve yakalayacakları her bir başarı bizleri gururlandıracak. Golf Dondurma olarak üretime başladığımız ilk günden bugüne çocukları önemsiyor ve ürettiğimiz lezzetli dondurmaların yanı sıra onları mutlu edecek çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm çocuklara kutlu olsun” dedi.

7’den 70’e herkesin sevgilisi 
7'den 70'e herkesin severek tükettiği Golf Dondurma’nın gerçekleştirdiği etkinlikte 23 Nisan’ın coşkusu ve heyecanı çocukların yüzüne yansıdı. Rengarenk geçen etkinlik özelinde değerlendirmelerde bulunan Ezgi Eröz, “Ebeveynlerin sadece günlük öğünlerde değil, çok sevilen atıştırmalıklarda da sağlıklı tercihler yapması çocuklar açısından önem taşıyor. Özellikle yazın çocuklar dondurmayı çok seviyor ancak ebeveynler ‘boğazı şişer’ diye korkuya kapılabiliyor. Oysa dondurmanın solunum enfeksiyonuna neden olması gibi bir durumu bulunmuyor. Bu noktada dondurmayı nasıl tükettiğimiz önemli, mesela açıkta satılan dondurmalar uygun ortam şartları sağlanmadığında bakteri üretme riskini daha çok taşıyor. Bu anlamda hijyenik şekilde üretimi yapılmış ve paketlenmiş, kalite proseslerinden geçmiş paketli dondurmaları tüketmek daha güvenli. Bunun yanı sıra gerçek sütten elde edilen dondurmalar kalsiyum ve protein içerdiği için sağlığa fayda sağlayabiliyor. Golf Dondurma ailesi olarak biz Golf Maraşım ürünlerimizi inek ve keçi sütünden elde ediyoruz. Golf Royal Gourmet serimizde ise Bursa Şeftalisi, Madagaskar Vanilyası, Silifke Çileği gibi ana vatanından lezzetleri değerli tüketicilerimize sunuyoruz. Golf Dondurma ailesinden çocukların çok sevdiği ‘Golf Geveze Dondurmalar’ serimize ise ayrı bir özen gösteriyoruz. Geveze Dondurmalar serimizde yer alan Golf Roket Multivitamin ürünümüzün içeriğinde, Elma, çilek ve limondan oluşan yüzde 25 oranında gerçek meyveler yer alıyor. A, B, C, D, E ve K gibi birçok vitamini bir arada bulunduran Golf Roket Multivitamin ürünümüz, glikoz şurubu ve yapay renklendirici de içermiyor. Golf Dondurma olarak tüm tüketicilerimizi önemsiyoruz. Bu nedenle sürekli olarak kendimizi geliştirme ve birbirinden kaliteli dondurmalar üretme misyonumuz hep devam edecek” dedi.
 


  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,34% -0,38
  • EURO

    34,78% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2400,24% -0,91
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22

HABERLER

Gazeteciler seçim maratonu sonrası yorgunluk attı

MALTEPE’DE NEFES KESEN YARIŞ

Golf Dondurma 23 Nisan coşkusunu çocuklarla paylaştı

LÖSEMİYİ YENEN MİNİK KAHRAMANLAR İSTANBUL 23 NİSAN KUTLAMASINDA ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ YAŞADI!

İSTİKLAL CADDESİNE BATARYALI TRAMVAY GELİYOR

DOĞUŞ ÇOCUK SENFONİ ORKESTRASI İLE ANTALYA DEVLET SENFONİ ORKESTRASI’NDAN COŞKU DOLU 23 NİSAN KONSERLERİ

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NE BANDOLU DAVET

YÖRESEL ÜRÜNLER UYGUN FİYATA İBB HALK MARKET’TE

Beylikdüzü Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir dizi etkinlikle kutluyor

MÜŞTERİ SADAKATİ, PERAKENDE SEKTÖRÜNÜN ÖNEMİNİ ARTIRIYOR

Grand Hyatt İstanbul’da Yaz Sezonu Başladı

İMAMOĞLU: 5 YIL BOYUNCA, TAM 1.019 TEFTİŞ VE İNCELEMEDEN ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKTIK

Ayşe Çebi, Körfez’e Hazır

Kartal Belediyesi’nin Kreşlerinde 23 Nisan Coşkusu

59.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 21 Haziran, Pazar Günü Antalya’dan Başlıyor