Gazi Oktay Kaya`nın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Gazi Oktay Kaya`nın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

YEREL 14.07.2020 22:41:30 322
Gazi Oktay Kaya`nın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Anadolu Yakası Şube Başkanı Gazi Oktay KAYA`nın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı.

  SAYGIDEĞER BASINIMIZA VE KAMUOYUMUZA  AÇIKLAMA..
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Anadolu Yakası Şube Başkanı Gazi Oktay KAYA`nın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı yayımladı.
İstanbul Anadolu Yakası Şube Başkanı Gazi Oktay Kaya`nın mesajı şöyle ; " CUMHURİYET VE DEMOKRASİ NÖBETİMİZ DEVAM EDİYOR..
Bu ülkenin topraklarında doğup, bu ülkenin ekmeğini yiyip,suyunu içip,okullarında okuyup çeşitli mesleklerde iş güç sahibi olan, ama tüm bu değerlere, ülkemiz tarihi boyunca dönem dönem farklı yapılanma ve kimlikler altında ihanet edip ,Türkiye Cumhuriyeti Devletini yıkmak isteyen, dış güçlere uşaklık eden vatan hainleri, 15 Temmuz  2016 gecesi yine iş başındaydılar.
Kutsal dinimizi kirli emellerine ait ederek ,devletimizin neredeyse tüm yönetim ,denetim kadrolarına, adalet sistemimize, onurumuz Türk Silahlı Kuvvetlerine , Emniyet teşkilatımıza yıllar içinde sızdırılan FETÖ`cü vatan hainleri, 15 Temmuz 2016 gecesi kirli emellerine ulaşmak için düğmeye bastılar ve kanlı eylemlerini başlattılar.
En zor dönemlerinde bile dünyanın en güçlü devletlerine teslim olmayan, Çanakkale`de dünyanın en büyük kahramanlık destanını yazan, işgal yıllarında büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde  verdiği milli mücadele ile ülkesinin sınırlarını şehit kanlarıyla çizen yüce Türk Milletini teslim alacaklarını , Türkiye Cumhuriyeti Devletini yıkacaklarını zanneden FETÖ`cü vatan hainleri bu sefer çok sert bir kayaya çarpmışlardı.
Daha önce yaşanan darbelerin acısını yıllarca yaşayan ve ülkemize verdiği zararları çok iyi bilen aziz milletimiz , 15 Temmuz 2016 gecesi, eli kanlı FETÖ`cü vatan hainlerinin ellerine geçirdiği tüfeklerin mermilerine, tankların,uçakların bombalarına karşı göğüslerini siper ederek , FETÖ`cü vatan hainlerine karşı Cumhurbaşkanımızın ve Hükümetimizin yanında saf tutarak,  vatan hainlerine geçit vermediler.
Asla unutmayacağımız ve unutturmayacağımız bu kanlı gecede , Türkiye Cumhuriyeti Devletimize ve Demokrasimize sahip çıkmak uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimizi saygıyla,rahmetle yad ediyor, kahraman gazilerimize sevgi ve saygılarımızla hayırlı ,sağlıklı ömürler diliyoruz.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüzün 4.yılında Demokrasi nöbetimiz devam ediyor.
Büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün dediği gibi; Naçiz bedenlerimiz elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti Devleti ilelebet payidar kalacaktır.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE....
Saygılarımla
Gazi Oktay KAYA
Başkan."
 
  • BIST 100

    11165,85%-0,15
  • DOLAR

    41,28% 0,07
  • EURO

    48,87% 0,34
  • GRAM ALTIN

    4869,39% 0,26
  • Ç. ALTIN

    7995,93% 0,00

HABERLER

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği 'Mesleğimizi Güçlendirecek Yeni Adımlar Atıyoruz'

Yemek Yerken Suçlu Hissetmek: Görünmeyen Tehdit

Beslenme Çantasında Sağlık İçin Doğru Seçimler

Aşırı ödev ve yüksek beklentiler çocukta kaygı yaratabilir!

Kayısı çekirdeği hem şifa hem zehir olabilir!

Tarım ve gıda ihracatında sürdürülebilirlik ve rekabet gücü tartışıldı

Batıl inançların aşırılığı ruh sağlığını olumsuz etkiliyor!

4. SERÇEŞME HÜNKAR HACI BEKTAŞ VELİ FESTİVALİ BAŞLADI

A MİLLİ BASKETBOL TAKIMIMIZIN TARİHİ MÜCADELESİ ÜSKÜDAR’DA KURULACAK DEV EKRANDA YAYINLANACAK

Gazeteci Tahsin Erkin Erk ve Berna Akkaya Dünyaevine Girdi

Sancaktepe’de 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı Hazırlığı

Göz sağlığını tehdit eden görünmez tehlike obezite

Aşırı sıcaklar milyonlarca vatandaşı serinlik arayışına yöneltti

Rekor sıcaklıklara karşı iç mekân serinliğini korumanın ilk adımı nitelikli ısı yalıtımı

Şile Karabeyli Köyü’nde Taş Ocağına Karşı Hukuki Mücadele Başlatıldı !

Perşembe 21.8 ° / 17.2 °
Cuma 22.1 ° / 19.5 °
Cumartesi 24.2 ° / 18.5 °