Fujifilm Türkiye, Magnum Photos’un Fotoğrafçılık Eğitimine İki Öğrenciye Burs Verecek

Magnum Photos’un İstanbul’da üçüncüsünü düzenleyeceği fotoğrafçılık eğitimi için geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da iki gence burs imkanı sağlayacak.

ŞİRKET HABERLERİ 12.02.2024 16:01:00 291
Fujifilm Türkiye, Magnum Photos’un Fotoğrafçılık Eğitimine İki Öğrenciye Burs Verecek

Dünyanın en büyük fotoğrafçılık ve görüntüleme cihazları üreticisi olan Fujifilm, Magnum Photos’un İstanbul’da üçüncüsünü düzenleyeceği fotoğrafçılık eğitimi için geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da iki gence burs imkanı sağlayacak.  


Gençlerin geleceğe hazırlanması ve geleceği inşa etmesi için onların yanında olan Fujifilm, projeleriyle, gerçekleştirdiği inovasyon yarışmalarıyla ve sağladığı eğitim burslarıyla onlara fırsat yaratıyor. Bu bakış açısıyla dünya çapında üne sahip Magnum Photos’un İstanbul’da üst üste üçüncü kez düzenlediği fotoğrafçılık eğitiminde 2 gence burs imkanı sağlıyor. Her ikisi de uzun süredir İstanbul'da yaşayan Türk fotoğrafçı Emin Özmen ve Fotoğraf Editörü Cloé Kerhoas liderliğinde gerçekleşecek “İstanbul’u Keşfetmek” workshop’u yine 6 gün boyunca şehri gezerken katılımcılara tema fotoğrafçılığı deneyimletecek. Fujifilm Türkiye, biri fotoğrafçılık öğrencisi olmak üzere Türkiye'de yaşayan iki öğrenciye burs imkanı sağlayacak. Burs verilecek adaylar başvuru esnasında sunulan çalışmalarının kalitesine göre değerlendirilerek Fujifilm Türkiye ve Magnum Photos temsilcisi Emin Özmen tarafından seçilecek. Bursa başvurmak isteyen adayların 29 Şubat Perşembe gününe kadar Magnum Photos'un web sitesinde yer alan formu doldurması gerekiyor.

“İstanbul’u Keşfetmek” Workshop’u Hakkında
29 Nisan - 4 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek eğitimler, Fotoğraf Sanatçısı Emin Özmen ve Fotoğraf Editörü Cloe Kerhoas önderliğinde yapılacak. Birinci gün Emin Özmen, İstanbul'un tarihi, kültürel simgeleri ve semtlerini tanıtmak amacıyla bir şehir turu düzenleyecek. İlk günü grup olarak birlikte geçirdikten sonra, seçilen konuyu fotoğraflamak için katılımcılar bireysel olarak çalışacak.  Her günün başında katılımcılar birbirinin çalışmasına bakmak, tartışmak, geri bildirim ve tavsiye almak için yeniden bir araya gelecek. Workshop'un üçüncü gününde Cloé Kerhoas, editörlerle temasa geçme, fotoğraf projeleri için fon bulma ve çevrimiçi bir varlık oluşturmaya ilişkin tavsiyeler de dahil olmak üzere profesyonel uygulamalar hakkında bir konferans verecek. Son gün ise çalışmalar düzenlemeye ve sıralamaya ayrılacak. Profesyonel fotoğrafçılardan tutkulu amatörlere kadar herkese açık olan etkinlikte Fujifilm Türkiye, tüm kamera ekipmanlarını ücretsiz olarak katılımcılara sağlayacak. Eğitmenler ve eğitim hakkında detaylı bilgi almak için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.  

 


  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

HABERLER

Gazeteciler seçim maratonu sonrası yorgunluk attı

MALTEPE’DE NEFES KESEN YARIŞ

Golf Dondurma 23 Nisan coşkusunu çocuklarla paylaştı

LÖSEMİYİ YENEN MİNİK KAHRAMANLAR İSTANBUL 23 NİSAN KUTLAMASINDA ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ YAŞADI!

İSTİKLAL CADDESİNE BATARYALI TRAMVAY GELİYOR

DOĞUŞ ÇOCUK SENFONİ ORKESTRASI İLE ANTALYA DEVLET SENFONİ ORKESTRASI’NDAN COŞKU DOLU 23 NİSAN KONSERLERİ

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NE BANDOLU DAVET

YÖRESEL ÜRÜNLER UYGUN FİYATA İBB HALK MARKET’TE

Beylikdüzü Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir dizi etkinlikle kutluyor

MÜŞTERİ SADAKATİ, PERAKENDE SEKTÖRÜNÜN ÖNEMİNİ ARTIRIYOR

Grand Hyatt İstanbul’da Yaz Sezonu Başladı

İMAMOĞLU: 5 YIL BOYUNCA, TAM 1.019 TEFTİŞ VE İNCELEMEDEN ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKTIK

Ayşe Çebi, Körfez’e Hazır

Kartal Belediyesi’nin Kreşlerinde 23 Nisan Coşkusu

59.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 21 Haziran, Pazar Günü Antalya’dan Başlıyor