EMİNEVİM’DEN İLK ÇEYREKTE 1 MİLYAR 250 MİLYON TL’LİK TESLİMAT

Faizsiz konut ve araç teslimatlarında 2021 yılına artışla başlayan Eminevim, yılın ilk çeyreğine ilişkin teslimat bilançolarını açıkladı.

EMLAK 4.04.2021 13:59:00 13433
EMİNEVİM’DEN İLK ÇEYREKTE  1 MİLYAR 250 MİLYON TL’LİK TESLİMAT

Faizsiz konut ve araç teslimatlarında 2021 yılına artışla başlayan Eminevim, yılın ilk çeyreğine ilişkin teslimat bilançolarını açıkladı. Geride kalan üç aylık döneme 6 bin 724 ev ve araç teslimatı sığdıran firma, Mart ayında da 2 bin 628 teslimatla 30 yılın zirvesine çıktı.

Faizsiz Elbirliği Sistemi ile yapılan konut ve araç teslimatları 2021 yılına hızlı başladı. Yılın ilk çeyreğine ilişkin teslimat bilançolarını açıklayan Eminevim, üç ayda toplam 6 bin 724 teslimatı gerçekleştirerek faizsiz ev ve araç teslimatlarında bir rekora imza attı. Geçtiğimiz yıla kıyasla bu yıl yüzde 16’lık bir teslimat artışı gösteren Eminevim, üç aylık sürede yaptığı teslimatlarla da 30 yılın zirvesine ulaşmış oldu. İlk çeyrekte yapılan 6 bin 724 teslimat ile ülke ekonomisine sağlanan nakit enjeksiyonu 1 milyar 250 milyon TL olarak gerçekleşti.

Mart ayında 30 yılın rekoru kırıldı
Aylık yapılan teslimatlarda da bir ilkin gerçekleştiği faizsiz Elbirliği Sistemi’nde geçtiğimiz Mart’ta bugüne kadarki en yüksek aylık teslimat sayısına ulaşıldı. Konut ve araç olarak gerçekleştirilen teslimatlarda Eminevim, bir ayda 2 bin 628 kişiye ev ve aracını teslim ederek bir ayda yapılan en yüksek teslimata imza atmış oldu.

Aylık konut teslimatları ilk kez 1.400 bandını aştı
Mart ayında Eminevim’in yaptığı teslimatlarda ise konut teslimatları öne çıktı. Bir ayda yapılan 2 bin 628 teslimatın 1.206’sı araç olurken 1.422’si konuttan oluştu. Böylelikle faizsiz Elbirliği Sistemi’nde yapılan konut teslimatları 1.400 bandını geçerek ilk kez 1.422’ye ulaşmış oldu.

  • BIST 100

    16257,33%1,85
  • DOLAR

    43,40% 0,05
  • EURO

    52,00% 0,29
  • GRAM ALTIN

    7679,57% 2,37
  • Ç. ALTIN

    12150,23% 0,00

HABERLER

TEKİRDAĞ’IN ULAŞIMI BÜYÜKŞEHİR’LE GÜÇLENİYOR

"Yerinde Duramayan Çocuk" Demek Asıl Sorunun Üzerini Örtüyor

CENTRAL HOSPITAL’DA “DOĞUDAN BATIYA ÇOCUK GÖZÜNDEN GELECEĞİN DÜNYASI” TEMALI RESİM SERGİSİ AÇILDI

Kış lastiklerinin hava basıncı ne olmalı?

İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Programı’nın 10. yılında başvurular başladı

AKM’DE BU HAFTA SANATSEVERLERİ DOPDOLU BİR ETKİNLİK TAKVİMİ BEKLİYOR

Akran Nezaketi Zirvesi Üsküdar Üniversitesi ev sahipliğinde yapıldı!

Yapay zekadan dost olmaz!

Çocuklarda Ağız Sağlığı ve Psikososyal Gelişim: “Gülüşün Özgüveni” Bilinci Güçleniyor

LÖSEV’DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI

LÖSEV Umut Tüneli İle Farkındalık Yaratmaya Devam Ediyor Umut Varsa İyileşme De Var

Tarihi Şişli Tiyatrosu’ndan sanata destek: Sahne kirasını yarıya indirdi

Edremit Belediyesi yağışlara karşı 7/24 çalışıyor

Bebek ve Çocuklarda Göz Sulanması Tedavisi

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK GİRİŞİMCİLİK ETKİNLİĞİNDE 1,74 MİLYAR TL’Yİ AŞAN ÖDÜL VE YATIRIM AÇIKLANDI

Perşembe 13 ° / 9.8 °
Cuma 10.4 ° / 7.3 °
Cumartesi 7.2 ° / 6.5 °