D&R’ın Mart ayı etkinlikleri dopdolu içeriklerle sürüyor

Gerçekleştirdiği Instagram canlı yayınları ile unutulmaz anlara imza atan D&R, takipçileri için dopdolu programlar düzenlemeye devam ediyor.

KÜLTÜR SANAT 23.03.2021 03:20:00 5127
D&R’ın Mart ayı etkinlikleri dopdolu içeriklerle sürüyor

Gerçekleştirdiği Instagram canlı yayınları ile unutulmaz anlara imza atan D&R, takipçileri için dopdolu programlar düzenlemeye devam ediyor. Ünlü yazarları sevenleri ile @dr_dunyasi Instagram hesabında buluşturan D&R, samimi sohbetlerin ev sahipliğini üstleniyor. D&R’ın Mart ayı etkinlikleri Ceyhun Yılmaz, Ahmet Selçuk İlkan, Aysuda Ülkü Zeren, İbrahim Sadri, Ahmet Mümtaz Taylan, Hakan Mengüç ve Maye Musk’ın yer alacağı canlı yayınlarla sürüyor.
 

Kültür, sanat ve eğlence dünyası D&R, birbirinden değerli konukları @dr_dunyasi hesabında ağırlamaya devam ediyor. Instagram canlı yayınları ile takipçilerinin hayatına renk katan D&R’ın Mart ayı takviminde keyifli içerikler yer alıyor.  
 

21 Mart Dünya Şiir Günü’ne özel: Şiirden Perde Açılıyor
D&R, 21 Mart Dünya Şiir Günü’nü çok özel bir etkinlik ile kutluyor. 21 Mart Pazar günü saat 17.00’de başlayacak etkinlik kapsamında ünlü isimler, canlı yayında Ceyhun Yılmaz’ın konuğu oluyor. Tiyatrodaki başarısını edebiyatla destekleyen Yılmaz, “Şiirden Perde Açılıyor” konulu canlı yayında, “Son Sözü Aşk Söyler” isimli yeni kitabını hayranlarının beğenisine sunan Ahmet Selçuk İlkan’ı konuk ediyor. Keyifli sohbetlere sahne olacak etkinlikte Yılmaz’ın diğer konukları söz yazarı, besteci ve seslendirme sanatçısı Aysuda Ülkü Zeren ve şair İbrahim Sadri olacak.

 

Ahmet Mümtaz Taylan yeni kitabıyla ilk kez D&R’a konuk oluyor
Oyuncu ve yönetmen kimliğine yazarlığı da ekleyen Ahmet Mümtaz Taylan, yeni kitabıyla sevenlerinin karşısına ilk kez D&R canlı yayınında çıkıyor. Yeni kitabı Ara Toplam’ın lansman etkinliğinde okurlarla buluşacak Taylan, kitabın yazım aşamasından edebiyatla ilgili düşüncelerine kadar pek çok konuya değinecek. 24 Mart Çarşamba günü gerçekleşecek etkinlik, saat 21.00’de başlayacak.

 

Hakan Mengüç yeni kitabıyla D&R canlı yayınında!
Son yıllarda adından sıkça söz ettiren yazar Hakan Mengüç, “Gitmeli Miyim Kalmalı Mıyım” isimli yeni kitabının lansmanını D&R canlı yayınında yapıyor. Müzikten edebiyata kadar birçok alanda yetenekleri ile dikkat çeken genç yazar, 26 Mart Cuma günü saat 22.00’de dr_dunyasi Instagram hesabında hayranlarıyla bir araya gelecek ve yeni kitabıyla ilgili merak edilenleri yanıtlayacak. 

 

Maye Musk, Türk okurlarıyla buluşuyor
D&R, dünyaca ünlü isimleri Türk hayranları ile buluşturmaya devam ediyor. Tesla ve SpaceX’in sahibi Elon Musk’ın model, diyetisyen ve yazar annesi Maye Musk, 30 Mart Salı günü saat 20.00’de D&R ile evlerinize konuk oluyor. “Bir Kadın Plan Yaparsa” adlı kitabı ile milyonlara ulaşan Musk, @dr_dunyasi Instagram hesabından gerçekleşecek canlı yayında Kaan Cumalıoğlu’nun sorularını yanıtlayacak.

 


  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,52% 0,24
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2493,11% 1,26
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71

HABERLER

Gazeteci derneklerinden güç birliği kararı

Çekmeköy'de İYİ Parti hız kesmeden devam ediyor

Sancaktepeli gençler Teknoloji Şenliği'nde boy gösteriyor

Sancaktepe'de Teknoloji Şenliği Başlıyor

TİP'İN SANCAKTEPE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI CANLARLA BULUŞTU

Yeniden Refah Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Cemil Cebir, Şehrine Sahip Çık dedi

Sancaktepespor Kulübü Şampiyonluğu kahvaltı programı ile kutladı

Memleket Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Adem Kaya çalışmalarına başladı

Sancaktepe'de büyük eğitim atılımını devam ettireceğiz

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği'nden Başhekim Doç. Dr. Gökhan Yaprak'a ziyaret

TİP'in Sancaktepe Belediye Meclis Üyeleri tanıtımlara başladı

ÇEKMEKÖY MİLLET BAHÇESİ AÇILDI

Selim Altun, Çekmeköy'de basın ile bir araya geldi

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ‘Toksik’ kişilerin tarifini yaptı!

Halkbank Üreten Kadınlar Akademisi Master Class Eğitimleri tamamlandı