ŞİRKET HABERLERİ

ŞİRKET HABERLERİ Haberleri

Coca-Cola Hatıra Ormanları’nda 50 Bin Fidan Yeşerecek

Coca-Cola Hatıra Ormanları’nın ilk fidanları Coca-Cola Türkiye Gönüllüleri ve Ege Orman Vakfı yetkililerinin katılımıyla Bursa’da düzenlenen dikim töreninde toprakla buluştu.

ŞİRKET HABERLERİ 26.11.2021 12:41:00 1430
Coca-Cola Hatıra Ormanları’nda 50 Bin Fidan Yeşerecek

Coca-Cola Hatıra Ormanları’nın ilk fidanları Coca-Cola Türkiye Gönüllüleri ve Ege Orman Vakfı yetkililerinin katılımıyla Bursa’da düzenlenen dikim töreninde toprakla buluştu.
Coca-Cola Türkiye’nin sürdürülebilirlik yaklaşımı doğrultusunda Ege Orman Vakfı’na bağışladığı 50 bin fidanlık hatıra ormanı için Bursa Mudanya ağaçlandırma sahasında fidan dikim töreni düzenlendi. İlk fidanlar Coca-Cola Türkiye Gönüllüleri tarafından toprakla buluşturuldu. 
Fidan dikim etkinliği öncesinde Coca-Cola Türkiye ve Ege Orman Vakfı arasında bağış protokolü imza töreni gerçekleşti. İmza töreninde konuşan Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Perihan Öztürk “Coca-Cola olarak sürdürülebilir kalkınma hedefleriniz doğrultusunda yürüttüğünüz çalışmalar kapsamında Vakfımız iş birliği ile doğaya yaptığınız 50 bin fidanlık katkı çok kıymetli. Önümüzdeki süreçte sürdürülebilir olarak birlikte yeni ormanlar oluşturmayı diliyoruz. Katkılarınızdan dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Coca-Cola İçecek Türkiye Genel Müdürü Hasan Ellialtı da konuşmasında “Geçtiğimiz yaz tanık olduğumuz orman yangınları hepimizin içini yaktı. Coca – Cola İçecek olarak gerek ürünlerimiz gerek soğutucularımızla yardım ekiplerinin yanında olmaya çalıştık. Bugün de ülkemizin yeşil örtüsünü hep beraber büyütmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesile ile ülkemizin geleceği için gösterdikleri tüm çabalar ve bu proje kapsamındaki destekleri için Ege Orman Vakfı’na çok teşekkür ederiz” sözlerine yer verdi. 

Törende Coca-Cola Türkiye Genel Müdürü Başak Karaca ise “Böyle anlamlı ve kıymetli bir etkinliğin parçası olmaktan çok büyük mutluluk duyuyoruz. Coca-Cola ailesi olarak, daha iyi bir gelecek, sürdürülebilir bir doğal yaşam için bu önemli günde bizlerle birlikte olan sevgili gönüllülerimize, bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu. 

Coca-Cola Türkiye tarafından yapılan bağış kapsamında, Bursa’nın yanı sıra Adana ve Elazığ bölgelerinde de dikilecek fidanlar büyüyerek, 50 bin ağacın kök saldığı “Coca-Cola Türkiye Hatıra Ormanları”na dönüşecek.


  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22

HABERLER

Gazeteci derneklerinden güç birliği kararı

Çekmeköy'de İYİ Parti hız kesmeden devam ediyor

Sancaktepeli gençler Teknoloji Şenliği'nde boy gösteriyor

Sancaktepe'de Teknoloji Şenliği Başlıyor

TİP'İN SANCAKTEPE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI CANLARLA BULUŞTU

Yeniden Refah Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Cemil Cebir, Şehrine Sahip Çık dedi

Sancaktepespor Kulübü Şampiyonluğu kahvaltı programı ile kutladı

Memleket Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Adem Kaya çalışmalarına başladı

Sancaktepe'de büyük eğitim atılımını devam ettireceğiz

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği'nden Başhekim Doç. Dr. Gökhan Yaprak'a ziyaret

TİP'in Sancaktepe Belediye Meclis Üyeleri tanıtımlara başladı

ÇEKMEKÖY MİLLET BAHÇESİ AÇILDI

Selim Altun, Çekmeköy'de basın ile bir araya geldi

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ‘Toksik’ kişilerin tarifini yaptı!

Halkbank Üreten Kadınlar Akademisi Master Class Eğitimleri tamamlandı