Clariant ‘Yeni Normal’den Esinlenerek BeautyForward® No. 5’i Piyasaya Sürüyor

Clariant, geliştridiği BeautyForward No. 5 serisi ile Kişisel Bakım endüstrisini, tüketicilerin birliktelik ihtiyacını kucaklamaya ve yeni toplumsal davranışlara uyum sağlamaya teşvik eden çözümlerini duyurdu.

ŞİRKET HABERLERİ 29.05.2021 15:26:00 2703
Clariant ‘Yeni Normal’den Esinlenerek BeautyForward® No. 5’i Piyasaya Sürüyor

Muttenz, 29 Mayıs 2021 – Birliktelik, hijyen ve sürdürülebilirlik. Clariant, geliştridiği BeautyForward No. 5 serisi ile Kişisel Bakım endüstrisini, tüketicilerin birliktelik ihtiyacını kucaklamaya ve yeni toplumsal davranışlara uyum sağlamaya teşvik eden çözümlerini duyurdu.
Clariant Kişisel Bakım Küresel Pazarlama Genel Müdürü Fabio Caravieri konu hakkındaki yorumlarını şu sözlerle paylaştı;  “Geçtiğimiz yıl yaşadıklarımız ve yaşam tarzımızda meydana gelen değişimler, alışkanlıklarımızı ve algılarımızı değiştirerek çevremizle ilişkilerimizin değerini daha iyi anlamamızı sağladı. Yaşadığımız bu değişimler ile birlikte de, 2021’in kozmetik tüketicilerini motive eden şeyler artık yeni bireysel istekler ve yoğunlaşmış kişisel bakımlar oldu. Böylesi hızlı bir evrim geçirmemiz sebebiyle tüketiciler kişisel bakım endüstrisinden yaratıcılık ve yenilikçilik bekliyor. Bizler de trendlere dair içgörülerimizi paylaşmaktan ve içeriklerimizin etkili cilt, vücut ve saç bakım çözümleri sunmada endüstriye nasıl destek olduğunu göstermekten büyük heyecan duyuyoruz,” 
Bu kapsamda geliştirilen BeautyForward No. 5  ürünlerinin, ‘Yeni Normal’in hakimiyet kazandığı bir dünyada öne çıkan toplumsal normlara uygunluğu ve ilham verici formülleri ile tüketiciyle buluşacağı açıklandı. Bunların arasında maske takan kişiler için cilt bakımından ve nemlendirici etkili dezenfektanlara kadar cilt bakımı ve kişisel bakımı bir araya getiren rahatlatıcı formüllerin yer aldığı belirtildi.  Geliştirilen bu formüllerin ise, üç küresel trendden elde edilen çıkarımlara göre geliştirildiği duyuruldu.
Trendlerden ilham alan bu formüllerin, daha sürdürülebilir ve çevre bilincine sahip kişisel bakım ürünlerin oluşturulmasını desteklemenin yanı sıra yüksek Geri Dönüşümlü Karbon Endeksine sahip, doğadan elde edilmiş ve son derece gelişmiş bileşenleri ile günümüzün popüler tüketici taleplerini verimli bir biçimde karşıladığı açıklandı. 

 


  • BIST 100

    9548,09%-1,36
  • DOLAR

    32,48% 0,23
  • EURO

    34,54% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2500,70% 0,72
  • Ç. ALTIN

    4153,32% 1,65

HABERLER

Gazeteci derneklerinden güç birliği kararı

Çekmeköy'de İYİ Parti hız kesmeden devam ediyor

Sancaktepeli gençler Teknoloji Şenliği'nde boy gösteriyor

Sancaktepe'de Teknoloji Şenliği Başlıyor

TİP'İN SANCAKTEPE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI CANLARLA BULUŞTU

Yeniden Refah Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Cemil Cebir, Şehrine Sahip Çık dedi

Sancaktepespor Kulübü Şampiyonluğu kahvaltı programı ile kutladı

Memleket Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Adem Kaya çalışmalarına başladı

Sancaktepe'de büyük eğitim atılımını devam ettireceğiz

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği'nden Başhekim Doç. Dr. Gökhan Yaprak'a ziyaret

TİP'in Sancaktepe Belediye Meclis Üyeleri tanıtımlara başladı

ÇEKMEKÖY MİLLET BAHÇESİ AÇILDI

Selim Altun, Çekmeköy'de basın ile bir araya geldi

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ‘Toksik’ kişilerin tarifini yaptı!

Halkbank Üreten Kadınlar Akademisi Master Class Eğitimleri tamamlandı