CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Sancaktepe`de halka hitap etti

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Sancaktepe`de halka hitap etti

YEREL 12.03.2019 01:03:14 169
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Sancaktepe`de halka hitap etti
SANCAKTEPE - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Sarıgazi Demokrasi Caddesinde Sancaktepelilerle buluştu. Sancaktepelilere seslenen Kılıçdaroğlu konuşmasında " Biz, huzurun adresiyiz, kavganın değil. Biz, bereketin adresiyiz, yoksulluğun değil." dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu memlekette huzura ihtiyacımız var. İşsizliğin, yoksulluğun olmaması lazım. İnsanların kentin caddelerinde, sokaklarında, meydanlarında, parklarında huzur içinde gezmeleri, konuşmaları, selamlaşmaları lazım. Biz, huzurun adresiyiz, kavganın değil. Biz, bereketin adresiyiz, yoksulluğun değil. Biz, insanın adresiyiz, insanlara yardım ve her türlü kolaylığı sağlamak zorundayız." dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sancaktepe`de halka hitap etti. 
CHP`nin vatandaşlar arasında ayrım yapmadığını, kimliği, inancı, yaşam tarzı ne olursa olsun her insanın değerli olduğunu dile getiren CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Onlar, vatandaşları ayırmak, bölmek, kavga çıkarmak istiyorlar. Kavgadan kaçınacağız. İnsanı seveceğiz, herkesi kucaklayacağız, ülkeye, insana, vatandaşa, çocuklara, erkeklere, kadınlara hizmet etmeyi vatanseverlik gibi düşüneceğiz." diye konuştu.
Genel Başkan Kılıçdaroğlu, CHP Sancaktepe Belediye Başkanı Adayı Özgen Nama`nın herkesin belediye başkanı olacağını söylediğini aktararak, şöyle devam etti:
"Herkese belediye başkanlığı yapacak, eşit hizmet götürecek. Ama Özgen Bey`den beklediğim bir şey var. `Herkese eşit hizmet`, eyvallah, ama bir mahallede yoksulluk varsa, fakirler varsa, insanlar rahat geçinemiyorsa, o mahalleye pozitif ayrımcılık yapacaksın. Oraya daha fazla hizmet götüreceksin, onların yaşam standardını yükselteceksin. Dolayısıyla yoksul mahallelere, fakire, fukaraya daha fazla hizmet götürecek. Onlar gibi yapmayacaksın. Herkese adil, herkese eşit ama fakire, fukaraya biraz daha eşit davranacaksın. Sizlerin oylarıyla Allah`ın izniyle belediye başkanı olarak koltuğuna oturacak. Ondan şunu isteyeceğim, `Sancaktepe`de hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. Bütün çocukların beslenme, gıda güvenceleri senin güvencen altında olacak."
Bir sınıfta normalde 25 civarında öğrenci olması gerektiğini kaydeden CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Sancaktepe`deki okulların sınıflarında 50 öğrenci var. Neden? Neden ikinci sınıf bir ilçe gibi görülüyor Sancaktepe? Buranın da Kadıköy, Bakırköy, Beşiktaş gibi olma hakkı yok mu? Burada da insanlar daha güçlü olmamalı mı? Burada da insanların tamamı varlıklı olmamalı mı? Bütün baskılara rağmen bunu yapacağız." dedi.
Vatandaşlardan Sancaktepe için Özgen Nama`ya, İstanbul Büyükşehir Belediyesi için de Ekrem İmamoğlu`na oy isteyen Kılıçdaroğlu`na, CHP Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı, Onursal Adıgüzel ve Gamze Akkuş İlgezdi, Milletvekilleri Akif Hamzaçebi, Mahmut Tanal ve Sera Kadıgil, İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile CHP Sancaktepe Belediye Başkanı Adayı Özgen Nama da eşlik etti.
Konuşmasının ardından Genel Başkan Kılıçdaroğlu, önceki dönemlerde AK Parti ilçe yönetiminde yer alan ve CHP`ye katılan vatandaşlara rozet taktı.

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,30% 0,16
  • EURO

    35,12% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2273,59% -0,16
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00

HABERLER

Gazeteci derneklerinden güç birliği kararı

Çekmeköy'de İYİ Parti hız kesmeden devam ediyor

Sancaktepeli gençler Teknoloji Şenliği'nde boy gösteriyor

Sancaktepe'de Teknoloji Şenliği Başlıyor

TİP'İN SANCAKTEPE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI CANLARLA BULUŞTU

Yeniden Refah Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Cemil Cebir, Şehrine Sahip Çık dedi

Sancaktepespor Kulübü Şampiyonluğu kahvaltı programı ile kutladı

Memleket Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Adem Kaya çalışmalarına başladı

Sancaktepe'de büyük eğitim atılımını devam ettireceğiz

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği'nden Başhekim Doç. Dr. Gökhan Yaprak'a ziyaret

TİP'in Sancaktepe Belediye Meclis Üyeleri tanıtımlara başladı

ÇEKMEKÖY MİLLET BAHÇESİ AÇILDI

Selim Altun, Çekmeköy'de basın ile bir araya geldi

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ‘Toksik’ kişilerin tarifini yaptı!

Halkbank Üreten Kadınlar Akademisi Master Class Eğitimleri tamamlandı