İSTANBUL

İSTANBUL Haberleri

ÇEKMÜDER YENİ VİZYON İLE YOLA ÇIKTI

Çekmeköy Müteahhitler ve İş İnsanları Derneği (ÇEKMÜDER) kongre sonrası çalışmalarına hız verirken basın mensuplarıyla Can Kebap Konuk evinde kahvaltı programında bir araya geldi.

İSTANBUL 22.10.2021 08:17:00 1192
ÇEKMÜDER YENİ VİZYON İLE YOLA ÇIKTI

Çekmeköy Müteahhitler ve İş İnsanları Derneği (ÇEKMÜDER) kongre sonrası çalışmalarına hız verirken basın mensuplarıyla Can Kebap Konuk evinde kahvaltı programında bir araya geldi. 

ÇEKMÜDER Başkan Yücel Evsen ve yönetim kurulu ile kongre sonrası oldukça aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Sahada ziyaretler ve önemli toplantılar gerçekleştirilirken yeni dönemde ypılacak projeler için de çalışmalar başlatılmış durumda. Bu süreçte ilçenin önde gelen kurum ve kuruluşlara ziyaretler gerçekleştirilirken üyelere yönelik katılımın yüksek olduğu istişare toplantısı gerçekleştirildi. 

Son olarak Çekmüder Başkanı Yücel Evsen ve yönetim kurulu ev sahipliğinde yerel basın ile kahvaltı programı düzenlendi. Genel sekreterliğini Etraf Gazetesi Zafer Yılmaz’ın yaptığı ÇEKMÜDER’de basının toplantıya ilgisi de yüksek oldu. Yapılan kahvaltının ardından açılış konuşması yapan Zafer Yılmaz “Bugün hem ev sahibi hem de misafir durumdayım. Yeni dönemde iletişim konusuna önem veriyoruz. Bu anlamda gazeteci arkadaşlarımız, sosyal medya kullanıcıları ayırmadan sizlerle bir araya geldik. Katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 

Yücel Evsen “Yeni bir dönem başlatacağız”
Çekmeköy Müteahhitler ve İş İnsanları Derneği (ÇEKMÜDER) Başkanı Yücel Evsen, öncelikle katılım sağlayan basın mensuplarına teşekkür ederken, yeni dönemde genç ve tecrübeli isimleri bir araya getirdikleri dinamik bir yönetim oluşturduklarını söyledi. Yücel Evsen konuşmasında ayrıca “bu dönemimizi ustalık dönemi olarak adlandırıyoruz. STK olarak yeni bir dönem açmayı hedefliyoruz. İlçenin sorunlarını, yapılabilecek yeni projeleri araştırarak kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz. Bu anlamda muhtarlarımız, basınımız siyasiler ve vatandaşlarımızla sık sık bir araya gelerek, görüş, öneri istişarelerde bulunacağız ve kamuoyu önünde paylaşacağız” dedi.

“Yapı Fuarı önceliğimiz”
Çekmeköy’de en büyük sorunlardan biri olan Taşdelen trafiği için ilçede temaslarda bulunduklarını, İBB’den görüşme talebi istediklerini belirten Yücel Evsen “Bu ve bunun gibi sorunların çözümünde dernekler, basın hep birlikte hareket etmeliyiz. Başka bir dernekte çözüm için çalışma başlatsa biz yanında oluruz. Yeter ki ilçemiz daha güvenlikli ve yaşanılır olsun. Sorunların yanında ilçemize değer katacak Yapı Fuarı projemizin çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. Bu konuda sizlerinde görüşlerine önem veriyoruz. Gerekli fizibilite çalışmalarını yaptıktan sonra Mayıs 2022’de Çekmeköy’ün ilk fuarını gerçekleştirmek istiyoruz” dedi.

Çekmüder Başkanı Yücel Evsen, genç, dinamik ve bilgili bir ekiple ustalık döneminde Çekmeköy’de  yeni bir STK dönemi başlatacaklarını kaydetti ve yeni dönemde sosyal sorumluluk projelerine ağırlık vereceklerini söyledi.
Kahvaltı programı basın mensuplarının sorularının ardından hatıra fotoğrafı ile sona erdi. 

 

 


  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22

HABERLER

Gazeteci derneklerinden güç birliği kararı

Çekmeköy'de İYİ Parti hız kesmeden devam ediyor

Sancaktepeli gençler Teknoloji Şenliği'nde boy gösteriyor

Sancaktepe'de Teknoloji Şenliği Başlıyor

TİP'İN SANCAKTEPE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI CANLARLA BULUŞTU

Yeniden Refah Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Cemil Cebir, Şehrine Sahip Çık dedi

Sancaktepespor Kulübü Şampiyonluğu kahvaltı programı ile kutladı

Memleket Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Adem Kaya çalışmalarına başladı

Sancaktepe'de büyük eğitim atılımını devam ettireceğiz

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği'nden Başhekim Doç. Dr. Gökhan Yaprak'a ziyaret

TİP'in Sancaktepe Belediye Meclis Üyeleri tanıtımlara başladı

ÇEKMEKÖY MİLLET BAHÇESİ AÇILDI

Selim Altun, Çekmeköy'de basın ile bir araya geldi

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ‘Toksik’ kişilerin tarifini yaptı!

Halkbank Üreten Kadınlar Akademisi Master Class Eğitimleri tamamlandı