Çekmeköy’lü Milli sporcu Büşra Işıldar’a Başkan Poyraz'dan tebrik

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy’lü Milli sporcu Büşra Işıldar’ı tebrik etti.

İSTANBUL 28.04.2021 21:00:00 854
Çekmeköy’lü Milli sporcu Büşra Işıldar’a  Başkan Poyraz

Türkiye şampiyonlukları, üç Avrupa Şampiyonluğu’nun yanına bir de dünya şampiyonluğu ekleyerek tüm yurdu sevince boğan Genç Kadınlar Dünya Boks Şampiyonası’nda 81 kiloda Dünya Şampiyonu olan Milli Boksör Büşra Işıldar’a hediye ve plaket takdim edildi.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ev sahipliğinde Pandemi tedbirleri kapsamında açık havada gerçekleşen hediye takdim törenine Çekmeköy Kaymakamı Adem Arslan’da katıldı.

 

Başkan Poyraz törende Büşra Işıldar’a 30 Bin Türk Lirası değerinde çek hediye ederken, Büşra’nın yetişip gelişmesinde büyük emekleri olan Çekmeköy Anadolu Spor Kulübü’ne de yapılacak değerlendirmelerin ardından yardım yapılacağını söyledi.

Programda selamlama konuşması gerçekleştiren Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz "Öncelikle Büşra'yı tebrik ediyoruz. Bu şampiyona öncesinde Türkiye şampiyonlukları ve Avrupa şampiyonlukları vardı. Son olarak 81 kiloda dünya şampiyonluğunu kazandı. Çekmeköy adına kendisine her zaman olduğu gibi yine müteşekkiriz. İnşallah bundan sonra da çok daha güzel başarılara imza atacak. Çekmeköy Belediyesi olarak sporcularımızı dünya çapında etkinliklere katılabilmeleri, katıldıkları turnuvalarda  başarılara imza atabilmeleri için çok destekledik. Bundan sonra da inşallah yetişmeleri, gelecekte bayrağımızı göklere çekmeleri için yapacakları her türlü çalışmada onların yanında olacağız. Ben tekrar Büşra kardeşimize çok teşekkür ediyorum. O Çekmeköy’ün gururu " dedi.

 

Milli boksör Büşra Işıldar "Ben altı senedir boks yapıyorum, üç senedir Avrupa şampiyonuyum. Çekmeköy Anadolu Spor Kulübü öğrencisiyim. Biz bir buçuk iki aydır evimizden uzak milli takım kampında antrenmanlarımıza devam ediyorduk. Araya pandemi süreci girdi. Turnuva 1 yıl ertelendi.  Pandemi vardı ama ben hocam eşliğinde antrenmanlarıma evde de devam ettim. Ama biz bu dünya şampiyonasına gözümüzü dikmiştik yani bekliyorduk böyle bir şey, kazanacaktık. Çeyrek finalde Hint’li, yarı finalde Polonya’lı, finalde de Rus rakibimi  5-0 mağlup ederek dünya şampiyonu oldum. Bayrağımızı gururlandırdım ve çok mutlu oldum." ifadelerini kullandı.

 


  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,89% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2433,75% 0,06
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36

HABERLER

MALTEPE’DE NEFES KESEN YARIŞ

Golf Dondurma 23 Nisan coşkusunu çocuklarla paylaştı

LÖSEMİYİ YENEN MİNİK KAHRAMANLAR İSTANBUL 23 NİSAN KUTLAMASINDA ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ YAŞADI!

İSTİKLAL CADDESİNE BATARYALI TRAMVAY GELİYOR

DOĞUŞ ÇOCUK SENFONİ ORKESTRASI İLE ANTALYA DEVLET SENFONİ ORKESTRASI’NDAN COŞKU DOLU 23 NİSAN KONSERLERİ

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NE BANDOLU DAVET

YÖRESEL ÜRÜNLER UYGUN FİYATA İBB HALK MARKET’TE

Beylikdüzü Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir dizi etkinlikle kutluyor

MÜŞTERİ SADAKATİ, PERAKENDE SEKTÖRÜNÜN ÖNEMİNİ ARTIRIYOR

Grand Hyatt İstanbul’da Yaz Sezonu Başladı

İMAMOĞLU: 5 YIL BOYUNCA, TAM 1.019 TEFTİŞ VE İNCELEMEDEN ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKTIK

Ayşe Çebi, Körfez’e Hazır

Kartal Belediyesi’nin Kreşlerinde 23 Nisan Coşkusu

59.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 21 Haziran, Pazar Günü Antalya’dan Başlıyor

Derince Cemevi hızla inşa ediliyor