İSTANBUL

İSTANBUL Haberleri

BEYLİKDÜZÜ’NDE YENİ YIL PARILTILARI

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nin çevresinde yaptığı ışıltılı süslemelerle ilçeye yeni yıl parıltıları saçtı.

İSTANBUL 1.01.2021 15:37:00 847
BEYLİKDÜZÜ’NDE YENİ YIL PARILTILARI

Beylikdüzü’nün ana giriş noktalarından Atatürk Bulvarı ile Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nin çevresinde yaptığı ışıltılı süslemelerle ilçeye yeni yıl parıltıları saçan Beylikdüzü Belediyesi, ilçe genelinde yaptığı hediye dağıtımıyla da vatandaşlara yeni yıl coşkusu yaşattı. Yeni yıl dolayısıyla yayınladığı mesajda, 2020 yılının hayatta en değerli şeyin sağlık olduğunu gösteren bir yıl olduğunu söyleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, 2021 yılının huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

Beylikdüzü Belediyesi’nin vatandaşların 2021 yılına ışıltılı bir başlangıç yapması için Atatürk Bulvarı ile Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi çevresinde yaptığı süslemeler, izlemesi keyifli görüntüler oluştururken 10 mahallede dağıtımı yapılan ‘İş Başında 365 Gün Katoloğu, Beylikdüzü Bülteni ve ikramlardan oluşan hediye kitleri de vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Yayınladığı yeni yıl mesajında, öncelikli dileğinin sağlık olduğunu belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Yeni yılın hepimize başta sağlık olmak üzere, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Nice umutlu yıllara” dedi. 

Çalık: Umudumuzu Canlı Tutalım

Mart ayında başlayan pandemi dolayısıyla 2020’nin hem Türkiye hem de Dünya için zorluk dolu bir yıl olduğuna dikkat çeken Çalık, zor günlerin üstesinden birlik, beraberlik içinde, umudu canlı tutarak çıkılabileceğinin altını çizerek “Evet, pandemi henüz sona ermedi. Evet, ekonomik sıkıntılar giderek derinleşiyor. Evet, 2021 belirsizliklerle dolu. Ama dünyanın son dönemde karşılaştığı en zor yıl olan 2020’de verdiğimiz mücadeleye bakınca, 2021’e dair umutlu olmak için sebebimiz çok.” diye konuştu. 

2021’de de Aralıksız Çalışacağız  

Mücadeleyle dolu bir yılı geride bıraktıklarını söyleyen Başkan Mehmet Murat Çalık, “2020’nin Mart ayından itibaren hayatımızı kökten değiştiren pandemi koşullarında, bir yandan olumsuz etkileri en aza indirmek için yoğun çaba gösterirken bir yandan da Beylikdüzü için canla başla çalışmayı sürdürdük. İlçemize yeni yapılar kazandırdık; altyapı sorunlarını çözdük. Eğitimden kentsel tarıma yepyeni hizmetlerle Beylikdüzü’ne can veren taptaze projelere imza attık. Daha mutlu, daha özgür bir Beylikdüzü hayalini gerçek kılmak için 2021’de de yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi. 


  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,52% 0,24
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2493,11% 1,26
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71

HABERLER

Gazeteci derneklerinden güç birliği kararı

Çekmeköy'de İYİ Parti hız kesmeden devam ediyor

Sancaktepeli gençler Teknoloji Şenliği'nde boy gösteriyor

Sancaktepe'de Teknoloji Şenliği Başlıyor

TİP'İN SANCAKTEPE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI CANLARLA BULUŞTU

Yeniden Refah Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Cemil Cebir, Şehrine Sahip Çık dedi

Sancaktepespor Kulübü Şampiyonluğu kahvaltı programı ile kutladı

Memleket Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Adem Kaya çalışmalarına başladı

Sancaktepe'de büyük eğitim atılımını devam ettireceğiz

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği'nden Başhekim Doç. Dr. Gökhan Yaprak'a ziyaret

TİP'in Sancaktepe Belediye Meclis Üyeleri tanıtımlara başladı

ÇEKMEKÖY MİLLET BAHÇESİ AÇILDI

Selim Altun, Çekmeköy'de basın ile bir araya geldi

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ‘Toksik’ kişilerin tarifini yaptı!

Halkbank Üreten Kadınlar Akademisi Master Class Eğitimleri tamamlandı