BAŞKENTİ KAHVENİN EN ÖZEL HALİYLE BULUŞTURAN FESTİVAL SONA ERDİ

23-24-25 Eylül tarihlerinde Bilkent Center’ın ana sponsorluğunda gerçekleşen Ankara Coffee Festival, binlerce kahve tutkununun katılımı, 20 canlı konser, 20’den fazla seminer ve workshop ile sona erdi.

YEREL 2.10.2022 19:51:00 1487
BAŞKENTİ KAHVENİN EN ÖZEL HALİYLE BULUŞTURAN FESTİVAL SONA ERDİ

23-24-25 Eylül tarihlerinde Bilkent Center’ın ana sponsorluğunda gerçekleşen Ankara Coffee Festival, binlerce kahve tutkununun katılımı, 20 canlı konser, 20’den fazla seminer ve workshop ile sona erdi.

Ankara Coffee Festival, birbirinden farklı ve kaliteli kahve çeşitleri, keyifli workshopları, eğlenceli etkinlikleri ve konserleri ile 6. kez Bilkent Center’da kahve severler ile buluştu. Dream Sales Machine tarafından düzenlenen, üç gün süren ve 101 markanın katıldığı festivalde 20 canlı konser, 20’den fazla seminer ve workshop gerçekleşti.  Bülent Ortaçgil, Melike Şahin ve Adamlar gibi milyonların beğenisini kazanan isimlerin şarkıları ile coşturduğu festivalde eğlence dolu anlar yaşandı.

Yoğun ilgi gören festival hakkında konuşan Bilkent Center AVM Müdürü Ayhan Aytekin şunları söyledi: “Böylesine büyük bir organizasyonu 6. Kez Ankaralılar ile buluşturmanın gururunu yaşıyoruz.2019 yılında HERMES ödüllerinden dört farklı kategoride dört Platinum ödül kazandığımız Kahve Festivali’nin bu yıl da oldukça keyifli bir atmosferde geçmesi ve kahve severleri bir araya getirmesi büyük mutluluk. Çok büyük emekler ile hazırlanan stantlar, alanında uzman ve tanınmış kişilerle gerçekleştirilen keyifli workshoplar, içerikler ile renkli bir atmosferde unutulmaz anlar yaşadık.” 

Kahve ve müzik tutkunlarını buluşturdu

Son gününde Paper Roasting Coffee Kurucusu Uğur Asilsoy ile Nitelikli Kahve Nedir? söyleşisiyle başlayan festival, Nisan Ağca ile MediaMarkt Barista ile Türk Kahvesi Atölyesi, Koray Erdoğdu Philips ile Kendi Evinin Baristası Ol workshopu, M. Can Kiraz’ın Nitelikli Değil Özellikli Kahve söyleşisi ve Clinic Coffee Co. Kurucu Ortak’ı aynı zamanda iç mimar olan Önder Akyazıcı ile İç Mekân Tasarımında Coffee Shop Kurgusu ve Pragmatik Yaklaşımlar Coffe Talk’’u ile son buldu.

Gün boyunca Malabis, Yiğitcan Sağır Trio, Seda Savaş, Bildiğin Gibi Değil, Canavar, Al’york’un müzikseverlere eşlik ettiği Ankara Coffee Festival, ünlü müzik grubu Adamlar’ın konserleri eşliğinde son buldu.


  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,54% 0,13
  • EURO

    34,87% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2434,65% 0,09
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36

HABERLER

MALTEPE’DE NEFES KESEN YARIŞ

Golf Dondurma 23 Nisan coşkusunu çocuklarla paylaştı

LÖSEMİYİ YENEN MİNİK KAHRAMANLAR İSTANBUL 23 NİSAN KUTLAMASINDA ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ YAŞADI!

İSTİKLAL CADDESİNE BATARYALI TRAMVAY GELİYOR

DOĞUŞ ÇOCUK SENFONİ ORKESTRASI İLE ANTALYA DEVLET SENFONİ ORKESTRASI’NDAN COŞKU DOLU 23 NİSAN KONSERLERİ

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NE BANDOLU DAVET

YÖRESEL ÜRÜNLER UYGUN FİYATA İBB HALK MARKET’TE

Beylikdüzü Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir dizi etkinlikle kutluyor

MÜŞTERİ SADAKATİ, PERAKENDE SEKTÖRÜNÜN ÖNEMİNİ ARTIRIYOR

Grand Hyatt İstanbul’da Yaz Sezonu Başladı

İMAMOĞLU: 5 YIL BOYUNCA, TAM 1.019 TEFTİŞ VE İNCELEMEDEN ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKTIK

Ayşe Çebi, Körfez’e Hazır

Kartal Belediyesi’nin Kreşlerinde 23 Nisan Coşkusu

59.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 21 Haziran, Pazar Günü Antalya’dan Başlıyor

Derince Cemevi hızla inşa ediliyor