Başkan Poyraz; İstanbul Muradına erecek, Çekmeköy’de yoluna daha güçlü devam edecek

2009’dan bugüne Çekmeköy’ü İstanbul’un parlayan yıldızı yapan Çekmeköy’ün kurucu belediye başkanı Ahmet Poyraz, 31 Mart Yerel Seçimlerinde de AK Parti’nin Çekmeköy Adayı oldu.

İSTANBUL 23.01.2024 03:43:00 400
Başkan Poyraz;  İstanbul Muradına erecek, Çekmeköy’de yoluna daha güçlü devam edecek

2009’dan bugüne Çekmeköy’ü İstanbul’un parlayan yıldızı yapan Çekmeköy’ün kurucu belediye başkanı Ahmet Poyraz,  31 Mart Yerel Seçimlerinde de AK Parti’nin Çekmeköy Adayı oldu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için Cumhur İttifakı'nın İstanbul ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. Çekmeköy’ün kurucu  belediye başkanı olan Ahmet Poyraz,  AK Parti ve Cumhur İttifakının Çekmeköy Belediye Başkan adayı olarak ilan edildi. Mevcutta belediye başkanlığı görevini 3 dönemdir başarıyla yapan Başkan Poyraz, ilk döneminde 336 oy farkıyla kazandığı seçimden sonra yaptığı projeler, ürettiği hizmetler, sosyal belediyecilik anlayışı ve halkla iç içe katılımcı belediyecilik anlayışla her seçimde rakiplerine büyük farklar atarak belediye başkanı seçildi.

Aday tanıtım toplantısı sonrası ilk toplantısını Taşdelen Nikah Sarayı’nda  AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Akın İlhan, MHP İlçe Başkanı Tahsin İnce,  Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri,  AK Çekmeköy yönetimi, mahalle başkanları,  teşkilat  emektarları, kadın kolları ve sahadaki büyük gücü olan gençlerle gerçekleştiren Başkan Poyraz;  İstanbul Muradına erecek, Çekmeköy’de yoluna daha güçlü devam edecek dedi.

Programdan öncesi Gençlik Kolları Başkan Poyraz’ı meşaleler ve tezahüratlar eşliğinde coşkuyla karşıladı.

Programda açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Akın İlhan “ Çok önemli bir seçime doğru gidiyoruz. Aday adaylık sürecini hep birlikte yaşadık. Birbirinden değerli aday adaylarımız sahaya coşku ve renk kattılar. Tamamlanan aday adaylık süresince gösterdikleri çalışmalar sebebiyle aday adaylarımıza teşekkürlerimiz sunuyorum. Cumhurbaşkanımızın takdirleriyle AK Partimizin ve Cumhur ittifakımızın Çekmeköy Adayı Kurucu Belediye Başkanımız Ahmet Poyraz oldu. İstanbul’umuzun ise bölge milletvekilimiz ve eski bakanımız sayın Murat Kurum oldu. Adaylarımızla Yeniden İstanbul Daha Güçlü Çekmeköy diyeceğiz ve şehrimizi hak ettiği hizmetle buluşturacağız. Belediye Başkanımız Ahmet Poyraz’ı Çekmeköylüler olarak çok iyi tanıyoruz. 2009 da göreve geldiğinde ilk projesi okuldu. Sözün eri başkanımız Çekmeköy’ü bir eğitim vadisi haline getirdi. Gençlere, kadınlara, altyapıdan üstyapıya, kültürden sanata, spordan sağlığa verdiği tüm sözleri hakkıyla yerine getirdi. Şimdi sıra 2024 seçimlerinde. İnşallah cumhur ittifakının tüm fertleri olarak İstanbul’da ve Çekmeköy’de büyük bir zafere imza atacağız.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Tahsin İnce ise ; “ Hepinizi saygı sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Ben konuşmamın başında cumhur ittifakına vurgu yapmak istiyorum. Cumhur ittifakı; Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin, şehitlerimizin ve gazilerimizin ortaya koyduğu milli iradeyle ve mücadeleyle kurulmuş bir ittifaktır.  Bu ittifakın ve birlikteliğin birebir yansımasını ilçemizde, Çekmeköy’ümüzde Belediye başkan adayımızla teşkilatlarımızla göreceğimizden hiç kimsenin zerre şüphesi olmasın. Üzerimize çok büyük bir sorumluluk düşüyor. Ev ev, kapı kapı dolaşarak, Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi sandıkları patlatarak Belediye Başkanımız Ahmet Poyraz’ı 1 Nisan sabahı Allah nasip ederse yeniden belediye başkanı olarak göreceğiz. Yolumuz uzun, yükümüz ağır. Allah Cumhurbaşkanımıza, Liderimiz Devlet Bahçeli’ye uzun ömürler versin. Saygı sevgi ve selamlarımla,” diyerek konuşmasını tamamladı.

Programda AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Semih Kenber, Kadın Kolları Başkanı Arzu Kepenek, SKM Başkanı Erol Polat, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcıları Fatih SIrmacı ve Şahmettin Yüksel’de konuşma gerçekleştirdiler. 

 


Alkışlar eşliğinde büyük bir coşkuyla sahneye çıkan  ve selamlama konuşması yapan Çekmeköy Belediye Başkanı ve  Başkan Adayı Ahmet Poyraz; “ Kıymetli Çekmeköylü hemşehrilerim; 2009’dan bugüne ilk günkü heyecanımızı kaybetmeden, bize inanan Çekmeköy halkı ile muhabbettimizi hiç koparmadan yolumuza devam ettik. Göreve başladığım günden bugüne,  artarak devam eden Çekmeköy’e hizmet aşkımızla, ilçemize; metro, devlet hastanesi, nikah sarayı, engelsiz yaşam merkezi, kapalı spor kompleksleri, yeni okullar, aile sağlığı merkezleri, kütüphaneler, kültür merkezleri, parklar, spor alanları, sosyal donatı alanları ve saymakla bitmeyen bir çok tesis ve hizmet kazandırdık. kısa film yarışmaları, bilim olimpiyatları, kentsel tasarım, ÇEKUT gibi projelere imza atıp, tarafsız kuruluşlardan çeşitli ödüller aldık.2019 yerel seçimlerinden hemen sonra Çekmeköy’ümüzün ihtiyaçları doğrultusunda alt yapıdan üst yapıya, sağlıktan eğitime, kültürden sanata ve  spora  onlarca projeyi hayata geçirdik. Millet bahçelerimizin ve 9 yeni okulumuzun açılışı içinde gün sayıyoruz.   Taşdelen Yenidoğan Kavşağında 2019 dan bugüne kadar mevcut İBB yönetiminin çalışma yapmaması üzerine ulaştırma ve altyapı bakanlığımızla birlikte başladığımız Çekmeköy- Taşdelen-Alemdağ Yol Kavşak projesinin çalışmalarında ise sona geldik. Çok yakında bölgedeki trafik sorununu özel çabalarımız sonucunda çözeceğiz. “ dedi.

Yeniden İstanbul !  Daha güçlü Çekmeköy ! 
2009 dan bugüne birçok uluslararası projeye imza attık. hepsi çok kıymetli olan bu projelerimizin yanına bu  dönemimizde sizlerin destekleri sayesinde, izi asırlarca devam edecek yeni bir proje daha ekledik. Yaptığımız çalışmalarla cumhuriyetimizin 100. yıl marşını Çekmeköy’den çıkarmanın mutluluğunu yaşadık. Kıymetli Çekmeköylü hemşehrilerim; biz sahada var gücümüzle vatandaşlarımıza hizmet etmeye çalışırken  2019 ‘dan bu güne İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Çekmeköy’de çivi dahi çakmadığı 5 yılı geride bıraktık. Artık dur deme ve  İstanbul’u Muradına kavuşturma vaktidir.  Çekmeköy’ü ve İstanbul’u Türkiye yüzyılı şehirlerine yakışır şekilde yönetmek ve geleceğe hazırlamak için bismillah diyerek yeniden yola çıktık.  Bugün bizleri göreve yeniden layık gören Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Çekmeköylü hemşehrilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Birlik, beraberlik, sevgi ve muhabbetle Çekmeköy’ün ve İstanbul’umuzun yarınları için mücadele etmeye devam edeceğiz. Yeniden İstanbul !  Daha güçlü Çekmeköy !  

Devlet Bahçeliye Teşekkür !
Sözlerine Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeliye teşekkür ederek sonlandıran Başkan Poyraz “Bugün biz cumhur ittifakı bir bütünüz. Bugün buradan Milliyetçi Hareket Partisi Lideri sayın Devlet Bahçeli’ye sonsuz teşekkürlerimiz yolluyoruz. Rabbim kendisinden razı olsun. İyi ki var diyoruz. İyi ki cumhur ittifakının bir neferiyiz ve bu yolda yürüyoruz.” dedi.

Protokol konuşmalarının ardından teşkilat mensuplarının Başkan Poyraz’a çiçek takdiminin ardından, hatıra fotoğrafları ile program sona erdi.

 


  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

HABERLER

Gazeteciler seçim maratonu sonrası yorgunluk attı

MALTEPE’DE NEFES KESEN YARIŞ

Golf Dondurma 23 Nisan coşkusunu çocuklarla paylaştı

LÖSEMİYİ YENEN MİNİK KAHRAMANLAR İSTANBUL 23 NİSAN KUTLAMASINDA ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ YAŞADI!

İSTİKLAL CADDESİNE BATARYALI TRAMVAY GELİYOR

DOĞUŞ ÇOCUK SENFONİ ORKESTRASI İLE ANTALYA DEVLET SENFONİ ORKESTRASI’NDAN COŞKU DOLU 23 NİSAN KONSERLERİ

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NE BANDOLU DAVET

YÖRESEL ÜRÜNLER UYGUN FİYATA İBB HALK MARKET’TE

Beylikdüzü Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir dizi etkinlikle kutluyor

MÜŞTERİ SADAKATİ, PERAKENDE SEKTÖRÜNÜN ÖNEMİNİ ARTIRIYOR

Grand Hyatt İstanbul’da Yaz Sezonu Başladı

İMAMOĞLU: 5 YIL BOYUNCA, TAM 1.019 TEFTİŞ VE İNCELEMEDEN ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKTIK

Ayşe Çebi, Körfez’e Hazır

Kartal Belediyesi’nin Kreşlerinde 23 Nisan Coşkusu

59.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 21 Haziran, Pazar Günü Antalya’dan Başlıyor