Başkan Gökhan Yüksel, Karla Mücadele Ekiplerinin Yoğun Mesaisine Katıldı

Başkan Gökhan Yüksel, yaşlı bir çiftten gelen ulaşım talebine cevap vererek aşı olmak için hastaneye gidecek olan çiftin evine ekipleri yönlendirerek ulaşımları için araç desteği sağladı.

İSTANBUL 18.02.2021 22:22:00 516
Başkan Gökhan Yüksel, Karla Mücadele Ekiplerinin Yoğun Mesaisine Katıldı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, kar yağışının meydana getirdiği olumsuzlukları ortadan kaldırmak için yaklaşık 150 personel ve 40 araç gereç ile çalışmalarına kesintisiz devam eden Kartal Belediyesi Karla Mücadele ekiplerini ziyaret ederek, çalışmaları sahadan yönetti. Komşu İletişim Merkezi'ndeki kriz masasında vatandaşlardan gelen çağrıları da yanıtlayan Başkan Yüksel, yaşlı bir çiftten gelen ulaşım talebine cevap vererek aşı olmak için hastaneye gidecek olan çiftin evine ekipleri yönlendirerek ulaşımları için araç desteği sağladı.
Kar yağışının ilçede günlük yaşamı aksatmaması için ilk günden itibaren ana arterlerde ve ara sokaklarda 7/24 kar küreme ve tuzlama çalışması yapan Karla Mücadele Timlerinin başında süreci yöneten Başkan Gökhan Yüksel, dün akşam saatlerinde de ilçeyi gezerek çalışma yapan ekipleri ziyaret etti ve sahadaki koordinasyonu sağladı. 

 

Aşı Olmak için Hastaneye Gidecek Yaşlı Çifte Araç Desteği
Daha sonra oluşturulan kriz masasına geçerek süreci yöneten Başkan Gökhan Yüksel, Komşu İletişim Merkezi’ne gelen çağrılara yanıt verdi. Burada aşı randevusu alan yaşlı bir çift ile konuşan Başkan Yüksel, çiftin hastaneye ulaşım talebine karşılık belediye personeline, araç desteği sağlamaları için talimat verdi. Aldıkları talimat sonrasında harekete geçen Kartal Belediyesi ekipleri, yaşlı çifti evlerinden alarak aşı olmaları için hastaneye ulaştırdı ve ardından tekrar güvenli bir şekilde evlerine dönmelerini sağladı. Durumlarının iyi olduğunu belirten yaşlı çift, yardımlarından dolayı Kartal Belediyesi’ne ve Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'e teşekkür etti.

 

“1500’ün Üzerinde Talebi Karşılamak İçin Aralıksız çalışıyoruz”
Daha sonra bir açıklama yapan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel: “Sevgili komşularım, yaklaşık 150 arkadaşımız, 40 araç gerecimizle karla mücadelemiz 7/24 devam ediyor. Sizlerden gelen çok yoğun talepler var. 1500’ün üzerinde talebi arkadaşlarımız gerçekleştirmek için aralıksız çalışıyor. Bir önceliğimiz var tabii, hastaneye gidecek olan ve acil durumu olan komşularımızın ilettiği talepler ile ilgili daha hızlı aksiyon almaya çalışıyoruz. Ana arterlerimiz açık durumda. Büyükşehir ile beraber koordineli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. E-5 üzerinde giremediğimiz sokaklarla ilgili de hem gece yarısı hem sabaha karşı çalışmalarımız hızla devam edecek.” dedi.

 


  • BIST 100

    9146,14%0,73
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2324,05% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00

HABERLER

Gazeteci derneklerinden güç birliği kararı

Çekmeköy'de İYİ Parti hız kesmeden devam ediyor

Sancaktepeli gençler Teknoloji Şenliği'nde boy gösteriyor

Sancaktepe'de Teknoloji Şenliği Başlıyor

TİP'İN SANCAKTEPE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI CANLARLA BULUŞTU

Yeniden Refah Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Cemil Cebir, Şehrine Sahip Çık dedi

Sancaktepespor Kulübü Şampiyonluğu kahvaltı programı ile kutladı

Memleket Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Adem Kaya çalışmalarına başladı

Sancaktepe'de büyük eğitim atılımını devam ettireceğiz

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği'nden Başhekim Doç. Dr. Gökhan Yaprak'a ziyaret

TİP'in Sancaktepe Belediye Meclis Üyeleri tanıtımlara başladı

ÇEKMEKÖY MİLLET BAHÇESİ AÇILDI

Selim Altun, Çekmeköy'de basın ile bir araya geldi

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ‘Toksik’ kişilerin tarifini yaptı!

Halkbank Üreten Kadınlar Akademisi Master Class Eğitimleri tamamlandı