İSTANBUL

İSTANBUL Haberleri

Başkan Dursun’dan Esnaf Ziyaretleri

Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, pandemi döneminde de esnaf ziyaretlerinde hız kesmiyor. Yapılan hizmetler hakkında esnafla fikir alış-verişinde bulunan Başkan Dursun, görüş ve talepleri de dinleyerek çözüm üretiyor.

İSTANBUL 20.02.2021 04:35:00 858
Başkan Dursun’dan Esnaf Ziyaretleri

Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, pandemi döneminde de esnaf ziyaretlerinde hız kesmiyor. Yapılan hizmetler hakkında esnafla fikir alış-verişinde bulunan Başkan Dursun, görüş ve talepleri de dinleyerek çözüm üretiyor. 

Göreve geldiği günden bu yana ‘İlçemizi birlikte yönetiyoruz’ diyerek sık sık ilçe sakinleriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Yapılan çalışmalar hakkında esnafı bilgilendiren Başkan Dursun, onların talep ve görüşlerini de dinliyor. 
Güçlü esnaf, güçlü Sultangazi diyen Başkan Dursun, esnafın bölgesel kalkınmayı hızlandırdığının altını çizerek sözlerine şöyle devam etti: “Esnafın güçlenmesi Sultangazimizin güçlenmesi demektir. Bu yüzden sık sık onlarla bir araya geliyor, fikir alış-verişinde bulunuyoruz. İhtiyaçları varsa, elimizden gelen desteği gösteriyoruz.”
Başkan Dursun gerek ilçe halkıyla, gerekse esnafla sürekli iletişim halinde olduklarını da belirtti. Başkan Dursun, “Hep Birlikte Daha İyiye diyerek çıktığımız bu yolda Sultangazimizi hak ettiği yere ulaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Sadece hizmetlerimizle değil, muhabbetimizle de komşularımızın gönlünde yer edinebilmişsek ne mutlu bize” diye konuştu. 

Esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Dursun, pandemi döneminde özellikle üzerinde durulması gereken maske, mesafe ve temizlik konusunda hatırlatmalarda da bulunuyor.

  • BIST 100

    10457,41%2,44
  • DOLAR

    41,95% 0,13
  • EURO

    48,92% 0,05
  • GRAM ALTIN

    5827,80% 1,77
  • Ç. ALTIN

    9885,16% 1,05

HABERLER

İYİ Parti Çekmeköy’de Bayrak Değişimi: Serdar Kemik Görevi Devraldı

İBRAHİM TATLISES’TEN NEŞET ERTAŞ’A ANLAMLI GECE

PROF. DR. NURİ ÖZGİRGİN'E İTALYA'DAN "YILDIZ NİŞANI" ONURU

Hijyen ve aşı hayat kurtarıyor!

Ev içi iş yükü kız çocuklarının eğitim hayatını olumsuz etkiliyor

Saniyelerle Yarış Başladı! Markalar Artık Dikkat İçin Rekabet Ediyor

İBB’DEN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE 100 MİLYON LİRALIK MALZEME DESTEĞİ

OTURMAKTA BİLE GÜÇLÜK ÇEKİYORSANIZ, DİKKAT!

YEŞİLAY, “BAĞIMSIZLIĞIN RENGİ” ADLI ÇOCUK MÜZİKALİ İLE BAĞIMSIZLIK BİLİNCİNİ SAHNEYE TAŞIDI

Dünya Ruh Sağlığı Günü’nde Duygusal Durumunuzu Akıllı Saatinizden Ölçün

'Eğitime Değer Katanlar' Ödülleri Sahiplerini Buldu

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği 'Mesleğimizi Güçlendirecek Yeni Adımlar Atıyoruz'

Yemek Yerken Suçlu Hissetmek: Görünmeyen Tehdit

Beslenme Çantasında Sağlık İçin Doğru Seçimler

Pazartesi 17.2 ° / 13.5 °
Salı 19.1 ° / 12.2 °
Çarşamba 18.9 ° / 15.5 °