Akpınar Mahallesi Bağımlılıkla Mücadele Birimi Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Akpınar Mahallesi Bağımlılıkla Mücadele Birimi Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

YEREL 27.11.2018 00:59:59 304
Akpınar Mahallesi Bağımlılıkla Mücadele Birimi Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
SANCAKTEPE - Öncelikli konusu Bağımlılıkla Mücadele olan Devlet-Millet buluşması kapsamında düzenlenen Akpınar Mahallesi Mahalle Çalışma Birimleri tanıtım ve değerlendirme toplantısı Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu?nun başkanlığında geniş katılımla yapıldı.
15 Kasım Perşembe günü Cengiz Topel İlkokulunda düzenlenen toplantıya; Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, İlçe Yazı İşleri Müdürü Günnur Savaş, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mete Güngör, İlçe Milli Eğitim Müdür V. Murat Şit, İlçe Müftüsü Muammer Turan,  İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sani Gündoğdu, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa Yıldız, Sancaktepe Sosyal Hizmet Merkez Müdürü Alper Alp, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ali Özdemir,  İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Kom. Yrd. Enes Fındık, Sancaktepe Belediyesi Zabıta Komiseri Emin Başar, Akpınar Mahalle Muhtarı Abdurrahman Bozkuş, Okul Müdürleri, Rehber Öğretmenler, Cami imamları, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Öncelikli konusu Bağımlılıkla Mücadele olan Devlet-Millet buluşması kapsamında Akpınar Mahallesinde düzenlenen Halk toplantısında konuşan Kaymakam Adnan Çakıroğlu, Vatandaşlarımızın istek, şikayet ve önerilerini dile getirebilmeleri amacıyla, tüm kamu kurum müdür ve amirleri ile birlikte 19 mahallemizde halk günü toplantılarının yapıldığını belirterek; "Vatandaşlarımızın kamu hizmetlerine en hızlı şekilde ulaşabilmeleri ve sorunlarını ilgili kurumlara aktarabilmeleri için devlet ve halk arasında mesafenin olmadığı ve samimi ortamlarda gerçekleştirilen halk toplantıları çok faydalı olmaktadır. Bu toplantıların amacı vatandaşlarımızla birebir ilgilenerek; sorunları, istekleri ve önerileri ilk ağızdan dinleyerek çözüme kavuşturmaktır. Toplantı günleri dışında da her zaman hizmete hazırız ve vatandaşlarımıza her zaman kapımız sonuna kadar açık. Herkeste bunu böyle bilsin ki görevimiz vatandaşlarımıza hizmetin en güzelini sunmaktır" dedi.
Kaymakam Adnan Çakıroğlu?nun açılış konuşmasının ardından İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mete Güngör, madde bağımlığı ve madde kullanımına işaret eden durumlarla ilgili detaylı bilgiler vererek ailelere tavsiyelerde bulundu.
Toplantı esnasında mahalle sakinlerinin talep ve şikâyetlerine ilişkin sorular Kaymakam Adnan Çakıroğlu?nun yanı sıra Kamu Kurum Müdür ve Amirleri tarafından cevaplandı.
Vatandaşların sorunlarına cevap bulabilmeleri için ilgili kurum amirleriyle irtibat kurmaları ve yönlendirilmeleri sağlandı.

  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,54% 0,30
  • EURO

    34,71% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2491,33% 0,29
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00

HABERLER

Gazeteci derneklerinden güç birliği kararı

Çekmeköy'de İYİ Parti hız kesmeden devam ediyor

Sancaktepeli gençler Teknoloji Şenliği'nde boy gösteriyor

Sancaktepe'de Teknoloji Şenliği Başlıyor

TİP'İN SANCAKTEPE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI CANLARLA BULUŞTU

Yeniden Refah Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Cemil Cebir, Şehrine Sahip Çık dedi

Sancaktepespor Kulübü Şampiyonluğu kahvaltı programı ile kutladı

Memleket Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Adem Kaya çalışmalarına başladı

Sancaktepe'de büyük eğitim atılımını devam ettireceğiz

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği'nden Başhekim Doç. Dr. Gökhan Yaprak'a ziyaret

TİP'in Sancaktepe Belediye Meclis Üyeleri tanıtımlara başladı

ÇEKMEKÖY MİLLET BAHÇESİ AÇILDI

Selim Altun, Çekmeköy'de basın ile bir araya geldi

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ‘Toksik’ kişilerin tarifini yaptı!

Halkbank Üreten Kadınlar Akademisi Master Class Eğitimleri tamamlandı