GAZİ OKTAY KAYA, ŞEHİT VE GAZİLER UNUTULMASIN YETER

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Anadolu Yakası Şube Başkanı Gazi Oktay Kaya’yı, İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yaşar Özkan ve beraberindekiler ziyaret ettiler.

İSTANBUL 3.03.2021 12:48:00 1132
 GAZİ OKTAY KAYA, ŞEHİT VE GAZİLER UNUTULMASIN YETER

Türkiye  Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Anadolu Yakası Şube Başkanı Gazi Oktay Kaya’yı,  İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yaşar Özkan ve beraberindekiler ziyaret ettiler.
 

İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yaşar Özkan, İYİ Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Özdemir, İYİ Parti Pendik İlçe Yöneticileri Nihal Sevil, Bahadır Bitiktaş,  Türkiye  Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Anadolu Yakası Şube Başkanı Gazi Oktay Kaya’yı derneğin merkezinde ziyarette bulundular.
 

Ziyaretten son derece memnun olduğunu dile getiren Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Anadolu Yakası Şube Başkanı Gazi Oktay Kaya, derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi. 
 

Gazilerimize ve Şehit Ailelerine ne yapsak borcumuzu ödemeyiz onlar bizim başımızın tacı diye konuşan İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yaşar Özkan; “ İYİ Parti İstanbul İl Başkanımız Buğra Kavuncu’nun da selamlarını getirdik. Derneğinizi biliyoruz, sizlerin çalışmalarınızı görüyoruz. Bu günkü ziyaretimiz sizlerin çalışmalarına bizler neler yapabiliriz neye vesile olabiliriz bunu görmek ve sizleri dinlemek için gerçekleştirdik. Gördüğümüz kadarı ile derneğiniz yeniden düzenleniyor. Çok emek harcadığınız ortada. Birçok belediye de sizlere yardımcı olmaya çalışıyor bu da çok güzel. Kimi az kimi çok destek olabilir. Biz Gazilerimiz için ve Şehit Ailelerimize ne yapabiliriz ve ne yapılmalı noktasında çalışmalar düzenliyoruz. Türkiye de ilk defa İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı Toplumsal Politikalar Başkanlığınca hazırlanan Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Yol gösterici ve büyük eseri olan Nutuk’u görme engellilerin de okuyabilmesi için Braille alfabesine dönüştürdük ve bunu dağıttık. Görme engelliler için beyaz baston kampanyası yaptık ve bunu da derneklerimize ulaştırdık. “ şeklinde konuştu.
 

Türkiye  Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Anadolu Yakası Şube Başkanı Gazi Oktay Kaya; “ Ziyaretiniz için teşekkür ederim. Gördüğünüz gibi eksiklerimiz var, yapılması gereken köşeler var. Derneğimizin eksiklerini Pendik Belediyesi eksikler kısmında yardımcı olacağını söylemişti bekliyoruz, hedefimizde 18 Mart Çanakkale Zaferi haftasına yetiştirmemiz gereken kısımlar var. “ şeklinde konuştu.
“ Şehit ve Gaziler vurulunca değil, unutulunca ölür ” diye konuşmasına devam eden Dernek Başkanı Gazi Oktay Kaya ; “ Önemli olan burada şehit ailelerini unutmamak, gazilerimizi unutmamak onları hatırlamak. İlçeler de bazı kaymakamlıklarımız ilçenin şehit ve gazilerini unutmamak ve onları hatırlatan kitaplar hazırlamışlar. Bunlar güzel çalışmalar, Valilerimize, kaymakamlarımıza teşekkür ediyorum.  Derneğimizin eksiklerini giderince geleceğimiz olan çocuklarımıza da güzel bir kurum bırakmış olacağız” ifadelerinde bulundu. 

 

İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yaşar Özkan ; “ Bu çalışmalarınızı takdir ediyorum. Bizler de Şehit Ailelerini unutmuyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize şifalar diliyorum. Ülkemizin geleceğini korumak için göğsünü siper edenleri unutmak mümkün mü? Bizler de elimizden geldiği kadar sizlerin yanınızdayız ve olmaya devam edeceğiz. Bize vakit ayırdığınız için teşekkür ediyorum.” Dedi.
Dernek Başkanı Gazi Oktay Kaya, misafirlerine derneği gezdirdikten sonra  günün anısına çekilen hatıra fotoğrafların ardından ziyaret sona erdi.
Tevfik Erk / İstanbul


 


  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,57% 0,32
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2508,54% 0,99
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22

HABERLER

Gazeteci derneklerinden güç birliği kararı

Çekmeköy'de İYİ Parti hız kesmeden devam ediyor

Sancaktepeli gençler Teknoloji Şenliği'nde boy gösteriyor

Sancaktepe'de Teknoloji Şenliği Başlıyor

TİP'İN SANCAKTEPE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI CANLARLA BULUŞTU

Yeniden Refah Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Cemil Cebir, Şehrine Sahip Çık dedi

Sancaktepespor Kulübü Şampiyonluğu kahvaltı programı ile kutladı

Memleket Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Adem Kaya çalışmalarına başladı

Sancaktepe'de büyük eğitim atılımını devam ettireceğiz

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği'nden Başhekim Doç. Dr. Gökhan Yaprak'a ziyaret

TİP'in Sancaktepe Belediye Meclis Üyeleri tanıtımlara başladı

ÇEKMEKÖY MİLLET BAHÇESİ AÇILDI

Selim Altun, Çekmeköy'de basın ile bir araya geldi

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ‘Toksik’ kişilerin tarifini yaptı!

Halkbank Üreten Kadınlar Akademisi Master Class Eğitimleri tamamlandı