“2022 EDİRNE STANDI” İLE EDİRNE EMITT 2022’DE

Türkiye’de en çok turist ağırlayan ilk 3 ilinden biri olan Edirne, 2022 Edirne Standı ile EMITT 2022’de yerini aldı.

YEREL 10.02.2022 04:22:00 4431
“2022 EDİRNE STANDI” İLE EDİRNE EMITT 2022’DE

Türkiye’de en çok turist ağırlayan ilk 3 ilinden biri olan Edirne, 2022 Edirne Standı ile EMITT 2022’de yerini aldı. Edirne, dünyanın dört bir yanından gelen turizmcileri 9-12 Şubat 2022 tarihleri arasında 2. Hal/A-286 numaralı standa ağırlayacak. 

Türkiye'nin uluslararası nitelikte en büyük turizm buluşması EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm Fuarı, 25. kez kapılarını açtı.  9-12 Şubat 2022 tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek fuarda Edirne Belediyesi de yer aldı. Edirne Valiliği, Edirne Belediyesi, Edirne İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Keşan Belediyesi, Uzunköprü Belediyesi, Trakya Kalkınma Ajansı,  Edirne Soros Turizm Altyapı Hizmetleri Birliği, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası, Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası’nın katkılarıyla oluşturulan Edirne standı ilk günden büyük ilgi gördü. 

Edirne Belediyesi, fuara 2022 Edirne Yılı, temasıyla katıldı.  Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm Fuarı'nın açılışına katıldıktan sonra 2022 Edirne Standı’nda misafirlerini ağırladı. 2022 Edirne Standını, başta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olmak üzere belediye başkanları ve turizm acenteleri de ziyaret etti. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne standını ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na Edirnekari ve minyatür altın kemer hediye ederek, Edirnelilerin selamlarını iletti. 

Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, misafirlere Edirne Tava Ciğeri ikram ederken, Karağaç’ın acı biberi, badem ezmesi, deva-i misk gibi Edirne’ye özgü lezzetlerde büyük ilgi gördü. Edirnekâri de en çok dikkat çeken el sanatlarından biri oldu. Fuara katılanlar, Kırkpınar’da 3 yıl üst üste başpehlivan olana ebedi olarak verilen minyatür Altın Kemer’le fotoğraf çektirdi. 

Dünya’nın dört bir yanından gelen turizmcileri ağırlayan ve her geçen yıl daha da büyük bir kitleye ulaşan EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm Fuarı 12 Şubat 2022 tarihlerine kadar İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi'nde misafirlerini ağırlayacak. 
 


  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,52% 0,24
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2493,11% 1,26
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71

HABERLER

Gazeteci derneklerinden güç birliği kararı

Çekmeköy'de İYİ Parti hız kesmeden devam ediyor

Sancaktepeli gençler Teknoloji Şenliği'nde boy gösteriyor

Sancaktepe'de Teknoloji Şenliği Başlıyor

TİP'İN SANCAKTEPE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI CANLARLA BULUŞTU

Yeniden Refah Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Cemil Cebir, Şehrine Sahip Çık dedi

Sancaktepespor Kulübü Şampiyonluğu kahvaltı programı ile kutladı

Memleket Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Adem Kaya çalışmalarına başladı

Sancaktepe'de büyük eğitim atılımını devam ettireceğiz

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği'nden Başhekim Doç. Dr. Gökhan Yaprak'a ziyaret

TİP'in Sancaktepe Belediye Meclis Üyeleri tanıtımlara başladı

ÇEKMEKÖY MİLLET BAHÇESİ AÇILDI

Selim Altun, Çekmeköy'de basın ile bir araya geldi

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ‘Toksik’ kişilerin tarifini yaptı!

Halkbank Üreten Kadınlar Akademisi Master Class Eğitimleri tamamlandı